نکات مهم قبل ازعزیمت دانشجویی ۲ (اقامتی)
چگونگی تحصیل در فرانسه 22nd آوریل 2009دوستانی که در حال حاضر در انتظار ویزا برای اقامت دانشجویی در فرانسه هستند، لازم هست نکات مهمی رو قبل از ورود به فرانسه بدونند (بخش اول نکات مهم قبل ازعزیمت دانشجویی) :
۱- جرایم کوچکی چون کیف قاپی ، جیب بری ،سرقت گذرنامه و…. در سطح شهرهای بزرگ به وفور اتفاق می افتد و این گونه وقایع با اعمال خشونت آمیز همراه می باشد. فروشگاهها، وسایل نقلیه عمومی بویژه مترو، مناطق گردشگری و ایستگاه ها از جمله محل های حضور گروههای تبهکاری به شمار میروند. در نتیجه هیچ وقت گذرنامه خود را حمل نکنید (در صورتی که کارت اقامت دانشجویی دارید).
۲- هنگام خروج از محل سکونت، باید به مقدار پول به همراه داشته باشید و همچنین از به نمایش گذاشتن پول و اشیاء ارزشمند خود در انظار عمومی جدا خودداری گردد.
۳- از کشیدن سیگار در مکانهای عمومی خودداری کنید. این مسئله از جمله مواردی است که قوانین فرانسه در رابطه با آن سختگیرانه است.
۴- فرانسه دارای قوانین سخت مهاجرتی میباشد. درصورت سفر به این کشور نباید بیش از مدت تعیین شده در روادید، در این کشور اقامت داشته باشید (حتما به محض ورود به فرانسه و اسکان در شهر مورد نظر پیگیر مسئله کارت اقامت باشید).
۵- کنترل پلیس در سطح شهر محسوس و نامحسوس است و درصورت بروز حادثه و یا انجام جرائم، پلیس سریعا در محل حاضر خواهد شد. تمام رفت و آمدها در مناطق پرجمعیت از جمله ایستگاهها، مترو و . . . با دوربین کنترل می شود و بنابراین تقریبا جای هیچ گونه نگرانی برای شهروندان و جهانگردان ایرانی در این کشور نیست با این حال توصیه می شود در صورت حضور در اماکن شلوغ، مراقب اشیاء ارزشمند خود باشید.
۶- برای رانندگی در فرانسه می باید گواهینامه ملی این کشور یا یک گواهینامه بین المللی (I D P) در اختیار داشته باشید.
I D P یک مجوز بین المللی برای رانندگی است که دارندگان آن قادر خواهند بود بدون نیاز به گذراندن دوره های آموزش رانندگی یا شرکت در امتحانات راهنمایی و رانندگی در بیش از ۱۶۰ کشور جهان رانندگی نمایند، مضاف بر اینکه این مجوز به عنوان یک سند معتبر بین المللی، می تواند تعیین و تأیید کننده هویت دارنده آن به شمار آید. اضافه می نماید متقاضیان این نوع گواهینامه می توانند در داخل کشور با مراجعه به نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران معاونت راهنمایی و رانندگی و با ارائه گواهینامه ایرانی معتبر خود، نسبت به دریافت آن اقدام نمایند ( البته دانشجویان عزیز با داشتن کارت دانشجویی و ترجمه فرانسوی گواهینامه خود که به تایید سفارت فرانسه در تهران رسیده است مشکلی از این بابت ندارند).
۷- به علت عدم وجود قرار داد انتقال محکومین از حبس میان دو کشور، در صورتی که فرد به هر عنوان توسط مقامات قضایی این کشور به زندان محکوم شود، می باید دوران محکومیت خود را در زندان های محلی سپری نماید.
۸- چنانچه به هر دلیل توسط پلیس محل بازداشت شدید بلافاصله از مامورین بخواهید به استناد ماده ۳۶ کنوانسیون وین ناظر بر امور کنسولی، مراتب را سریعا به سفارت جمهوری اسلامی ایران اطلاع دهند و چنانچه زبان محل را نمی دانید از امضاء هرگونه اوراق و اسناد خودداری فرمائید. البته می باید مطلع باشید شما در این کشور تحت حاکمیت قوانین و. مقررات محل بوده و وظایف نمایندگی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ارائه خدمات کنسولی به معنای نقض مقررات کشور متوقف فیه نمی باشد.
۹- در هنگام ورود به سایر کشورهای اروپایی تمامی مدارک خود را به همراه داشته باشید. دقت داشته باشد که کشورهای انگلستان و ایرلند جزء منطقه شنگن نیستند و شما اجازه ورود به این دو کشور را ندارید.
شنگن عنوان توافقات میان تعدادی از کشورهای اروپایی است که با هدف کنترل بهتر مرزی و همکاری در این رابطه به امضا رسیده است این کشورها عبارتند از آلمان، اتریش، اسپانیا، ایسلند، ایتالیا، بلژیک، پرتغال، دانمارک، سوئد، فرانسه، فنلاند، لوکزامبورگ، نروژ، هلند و یونان. گفتنی ایست در این میان دولت ها نروژ و ایسلند بدون اینکه در عضویت اتحادیه اروپایی باشند از مقررات شنگن تبعیت می کنند و بالعکس انگلستان علیرغم عضویت در اتحادیه اروپایی متعهد به مقررات شنگن نمی باشد. این دولت ها بر اساس مقررات شنگن ضمن تسهیل تردد اتباع خود در محدوده شنگن، ورود و خروج اتباع خارجی را نیز به این محدود به صورت مشترک مدیریت می نمایند.
لازم به ذکر است علاوه بر کشورهای فوق، ده کشور استونی، اسلواکی، اسلوونی، جمهوری چک، قبرس، لتونی، لهستان، لیتوانی، مالتا و مجارستان که در می ۲۰۰۴ به عضویت اتحادیه در آمده اند موظف هستند مقررات شنگن را در قوانین ورود و خروج خود وارد نمایند.
۱۰- درخصوص خرید ازفروشگاههای بزرگ این کشور توصیه میگردد تا هنگام خروج نهایی از فروشگاه، رسید خرید را دراختیار داشته باشید تا درصورت کنترل امنیتی و تقاضای رسید بتوانید آن در اختیار مأمورین فروشگاه قرار دهید.
۱۱- سعی کنید در اولین زمان ممکن آدرس نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در پاریس را پیدا نمائید تا در صورت وقوع حادثه و یا نیاز به مراجعه، دچار مشکل نشوید.
آدرس سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس
AMBASSADE DE LA R. I. IRAN, 4, AVENUE D’LENA 75116 Paris
تلفن : ۴۰۶۹۷۹۰۰-۰۱
سایت :
نکته ی مهم : ایران ایر برای تخفیف بلیط نامه ای از شما میخواد که توسط سفارت ایران در پاریس به شما داده شده. سفارت برای دادن این نامه، ابتدا تشکیل پرونده میده که از وقتی مدارکتون رو دادید دو ماه طول میکشه . سعی کنید بعد از ثبت نام در دانشگاه (در ۳ ماه اول رسیدن به فرانسه) به سفارت برید و تشکیل پرونده بدید. در ضمن همین دفعه که برای تشکیل پرونده به پاریس رفتید اون ۶۰۰۰ یورویی رو که برای ویزا به بانک دادید (ملی یا تجارت) پس بگیرید.
برای رفتن به سفارت از طریق مترو به طریق زیر عمل کنید (ابتدای مسیر را Gare Du Nord فرض میکنیم چون از فرودگاههای اصلی پاریس ابتدا وارد Gare Du Nord میشوید) :
از ایستگاه Gare Du Nord وارد خط ۴ مترو به سمت Porte d’Orléans شوید سپس در ایستگاه Strasbourg_Saint-Denis از قطار پیاده شده و خط را عوض میکنید برای خط ۹ به سمت Pont de Sèvres در ایستگاه Léna از قطار پیاده شده و طبق کروکی پایین به سفارت مراجعه کنید.
ادامه این مطلب در نکات مهم قبل ازعزیمت دانشجویی ۳ ( تهیه بلیط )
مطالب مرتبط
۳۳ پاسخ برای نکات مهم قبل ازعزیمت دانشجویی ۲ (اقامتی)”
پاسخی بنویسید
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید، دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به نوشته ی بالا باشد. اگر حرف دیگری دارید و یا قصد پرسیدن سوال دارید، از قسمت ارتباط با ما استفاده کنید.
22nd آوریل 2009 در ساعت 8:50 ق.ظ
خیلی ازت ممنونم اقا امین خیلی وبت کامله
راستی چند روز پیش وبتو تو BBC persian معرفی کرد . در مورد موضوع جک
تبریک میگم
22nd آوریل 2009 در ساعت 12:48 ب.ظ
سلام
مطالبت خیلی رسمی و خشک شده 😳 حتی مطالبی از این دست رو هم اگر با قلم خودت و با چاشنی طنز و شوخی – که در نوشتههای قبلی ات هست- بنویسی خیلی جذابتره.
کماکان… مخلصات 🙂
امین : سلام
به روی چشم آقا مهدی گل
23rd آوریل 2009 در ساعت 3:48 ق.ظ
تو مگه نمیخواستی بیایی ایران دکتر!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیاونو! دوقیا !!!
هان!!!!
ما منتظرتیم من و دکتر سهراب
الان کجایی؟
من ۲ بار پیامک زدم بهت به همون شماره که تو ایران باهات تماس میگرفتم ولی خبری نشد
به امید دیدارشما و استاد ادینه ضامنجانی
23rd آوریل 2009 در ساعت 12:21 ب.ظ
سلام. دوست عزیز اگر به ایران برگردی باید مثل ۲۴% بیکار تحصیل کرده جامعه که البته بیشتر از اینها هستند جلوی هر مدیر عامل بیسوادی برای استخدام لنگ پهن کنی تا شاید جنابعالی را منت نهند و استخدام شوید . لطفا اگر دوست داشتی نظرت را در مورد بیکاری در ایران برایمان بگویید . متشکرم دکتر
25th آوریل 2009 در ساعت 12:11 ب.ظ
سلام
خیلی ممنون ازاینکه به ما سرنمیزنی دیگه 🙄
اماباشه انگاری سرت خیلی شلوغه 😯 😯
منم تصمیم گرفتم وبلاگم روتا تیر ماه تعطیل کنم چون درسهام سنگین هستن
اما من همچنان دوستی شماروبه خاطر میسپارم وبعداز تیر ماه منتظرمن بایک وبلاگ کاملامتفاوت باشید.
درپناه علی داش امین.
خدانگهدار 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥
26th آوریل 2009 در ساعت 3:03 ب.ظ
سلام حاجی! مدرسه تابستانی زبان فرانسه در خود فرانسه سراغ داری؟ اگر داری لینکش را در سایت قرار بده! دستت درد نکنه!
30th آوریل 2009 در ساعت 11:46 ق.ظ
amuzeshgahe kosar dar efahan vase faranse mifrese vase doreye yek mahe.0311 2361273
1st می 2009 در ساعت 5:17 ق.ظ
سلام اگر لطف کنید در مورد هزینه اجاره مسکن و مواد غذایی برام بنویسید ممنون میشم متشکرم.
3rd می 2009 در ساعت 10:17 ق.ظ
درود
ممنون میشم اگر در مورد پذیرش دانشجو برای رشته هنر به من اطلاعاتی بدین.
ممنون
7th می 2009 در ساعت 3:25 ق.ظ
سلام
ضمن تشکر از سایت خوب و کامل شما ، می خواستم یک سوالی بپرسم….
آیا با دیپلم ایرانی ( بدون پیش دانشگاهی) می شه وارد یک اکول سوپریور شد یا حتما باید پیش رو هم خونده باشیم؟ (رشته آرشیتکتور)
یعنی دیپلم ما بدون پیش اکیولان بک فرانسوی می شه؟
ممنون
16th می 2009 در ساعت 4:59 ق.ظ
ba salam b dash amin dar shomale farance va tamamiye dusan
az dusani k mayel hasan dar zamin raftan b farance bara edame tahsil tabadole etelat konim taqazamandam b man meil bezanid ta kara behtar pish bere ali daneshjuye sale akhare daneshgahe ferdosi
[email protected] dar zemn age kasi has k farancash khube mayelam bahash tamrine farance konam mamnun misham b man meil bezane
23rd می 2009 در ساعت 6:56 ق.ظ
سلام 😛 😛 😛 😛 😛 😛
25th می 2009 در ساعت 2:30 ق.ظ
درود بر تو امین عزیز
24th جولای 2009 در ساعت 4:54 ق.ظ
salam,mamnoon az etelaateton kheyli mofeidan…man hodode 1salie daram zabane farance mikhonam be tore khososi..mikham age beshe sale 2 ya 3 dabirestanamo onja bekhonam…age dar morede dabirestanash etela darin bem begid mamnoon misham 😆 😛 😳
11th آگوست 2009 در ساعت 4:50 ق.ظ
با سلام و درود فراوان بر شما دوستان عزیز راسته که میگن باید قید دکترای پزشکی رو تو فرانسه زد؟
14th دسامبر 2009 در ساعت 11:40 ق.ظ
آره بریم
14th دسامبر 2009 در ساعت 11:44 ق.ظ
من سال۳ کارشناسی حسابداری از شهید بهشتی تهرانم تو رو خدا بگید چکار کنم 😥
25th ژانویه 2010 در ساعت 4:36 ق.ظ
salam man sale dovome reshte memariye manzaram vali mikham beram farance vase darusazi sharayetesh chetore asan mishe?chiya mikhad age bekham a diplom shoru konam?plzzzzzzzzzzz ❓ 😀
25th ژانویه 2010 در ساعت 4:42 ق.ظ
s`il vous plait!!!!!!!j`en ai par-dessus la tete!!!!!!!!!! bebin daram faransam yad migiram sorry pour ghalat emlaee akhe accan nadare dige 😳 😆
29th ژوئن 2010 در ساعت 10:16 ب.ظ
[…] سمت پاریس دارند. دوستان توجه داشته باشند که بخش اول و دوم نکات مهم قبل ازعزیمت دانشجویی را حتما قبل از عزیمت به […]
20th جولای 2010 در ساعت 8:27 ق.ظ
salam khasteeeee nabashid torokhoda raje be dandanpezeshkie daneshgahe nancy mattlab benevisid mer300000000000000000000000
6th فوریه 2011 در ساعت 4:13 ب.ظ
مترجمی زبان فرانسه از دأشگه علوم تحقیقات دارم. با معادله۱۶.۷۵ .میخواستم بدونم امکان پذیرش من در رشتهٔ آموزش در دانشگاههای فرانسه هست؟درضمن دلف ب۲ هم درمسلم من لیسانس
18th آوریل 2011 در ساعت 10:05 ق.ظ
dostane aziz man malezi zendegi mikonam va az doreh zaban faranceh daneshgah nancy paziresh daram,., sefarat az man reserve jaa khasteh nemidonam bayad chekar konam mamnon misham man ro rahnamaii konid
16th آگوست 2011 در ساعت 1:59 ق.ظ
سلام
چرا شما تقریبا هیچ وقت یه کانت ها پاسخ نمی دهید؟
امین : سلام دوست عزیز، من همیشه با ایمیل به کامنت ها جواب میدم چون اکثر سوالات تکراری هست
2nd دسامبر 2011 در ساعت 3:11 ب.ظ
بچه ها در این گیر و دار باید دعا کرد که روابط ایران و فرانسه تیره تر از این که هست نشه (اشغال شدن سفارت خالی از اسناد دولتی انگلیس حمله یه سری به اسم دانشجو) وگرنه کار هممون ممکنه سخت بشه و روابط ایران و فرانسه بهم خورده و ما مجبور بشیم از ترکیه یا دبی رفت و آمدهامونو انجام بدیم ، البته خدا آیندرو بهتر میدونه
13th جولای 2012 در ساعت 8:33 ق.ظ
salam Amine aziz, baraye tahiye khabgah ya khone bayad chikar kardd, chetoor bayad eghdam konim, gije gijam be khodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to ro khoda rahnamai kon, merci
9th اکتبر 2012 در ساعت 3:31 ق.ظ
ممنون تمام این وسایلی را که گفتی آوردم مخصوصا” آفتابه واقعا” لازم بود من گرنوبل هستم
28th دسامبر 2012 در ساعت 6:11 ب.ظ
اینجا ارشد خوندن سختا واس بی مانیا مخصوصا اگر بخوای رشتتو تغییر بدی میام انجا نزد تو و عمم در فاریس … واسه اعدام تحصیل رسی اسم سیثی شما چی در شمال لیسانس زبانم مترجمی خوندم ادبیات رو بیشتر دوس داشتم ولی اینجا اوری وان مانی مانی بدون کمک احمدی ن ن بخدا نامیدم اروفا جای بیشرفت ماس میام اونجا سرزمین عتر ا ب امید دیدار بای منم شمالیم
28th دسامبر 2012 در ساعت 6:30 ب.ظ
شرمند من غلط املایی دارم اخ تاز لب ثاب گرففتم جای کلیدا رو خوب بلد نیستم ولی انگار فرانس نیستی راستی الان کجایی اخر اختلاف ساعتمون ۹ ساعتا اینجا الان نصف شب ساعت ۳ صبح/.؟
12th اکتبر 2013 در ساعت 4:29 ب.ظ
سلام – ممنون از اطلاعات کاملی که در اختیار هموطن ها تون قرار میدین ، ببخشید میخواستم بدونم خانم ها میتونن در دانشگاه های فرانسه حضور داشته باشن یا نه ؟ اگه دانشگاه خاصی این امکان رو به خانم ها میده میشه نامش رو بگین ،ممنونم در پناه حق سلامت و موفق باشین
12th اکتبر 2013 در ساعت 4:30 ب.ظ
ببخشید منظورم حجاب بود ….. خانم ها میتونن در دانشگاه های فرانسه حجاب داشته باشن یا نمیتونن؟
8th دسامبر 2013 در ساعت 10:11 ق.ظ
سلام واقعا ممنون از اطلاعات عالیتون
امین آقا می شه لطفا منو راهنمایی کنید واسه ادامه تحصیل در مقطع دکترا در رشته ی هنر. ارشدمو دانشگاه هنر گرفتم. ۴ سالم هست دانشگاه درس می دم. زبان فرانسمم نسبتا کامله. ولی هنوز امتحانشو ندادم که سطحمو مشخص کنم.الان کاملا مصمم واسه ادامه تحصیل در فرانسم. نمی دونم می تونم روی رایگان بودن دانشگاه هاشون حسابی باز کنم؟یا حداقل هزینه ای که بتونم از پسش بربیام.
26th آگوست 2014 در ساعت 12:56 ب.ظ
سلام میخواستم بدونم اگه برای ادامه تحصیل فرانسه پذیرش بگیری دانشجو حق کار در دوه تحصیل داره یا محدودیت داره در حدی که بتونی با حقوقش اجاره خونتو بدی؟
و اینکه در ماه چقدر نیاز داری که بتونی از پس هزینه ها بر بیای؟