نکات مهم
چگونگی زندگی در فرانسه 7th اکتبر 2007در ابتدا باید بدونید که تحصیل در اروپا یا کلا خارج از کشور شروع یه زندگیه سخته..بعضی از ماها فکر میکنیم که زندگی و تحصیل در اروپا و یا آمریکا خیلی کار ساده و راحتیه .. چون با توجه به امکانات تحصیلی و آزادی که وجود داره ،میتونیم به راحتی از پسش بر بیایم ولی بعد از اینکه میاییم میبینیم ای دل غافل! همه چیزهایی که بعد از اومدن میبینیم با شنیده هامون فرق میکنه اونم از نوع زمین تا آسمون !
در اینجا توجه شما رو به چند نکتهٔ خیلی مهم جلب میکنم :
۱. مهمترین مشکلی که برای هر کس در این ور آب پیش میاد غم غربته … در واقع بیشتر دوستان فکر میکنن که این مساله هیچ اهمیتی نداره و بعد از یه مدت عادت میکنن ، ولی باید بگم حتی سخت ترین آدمها که به شدت از شرایط سیاسی و اجتماعی ایران ناراضی بودن و حاضر نبودن یه لحظه هم ایران بمونن ، بعد یه مدتی که این ور موندن … دیدن نه .. واقعا سخته !
میدونید ما ایرانیها از لحاظ عاطفی خیلی حساس هستیم .. کنار خانواده بودن خیلی برامون مهمه..برعکس اینجا که دیگه خانواده اهمیت خودش رو از دست داده و آدمها اوقات خودشون رو با حیوانات سپری میکنن..دایی و خاله و عمه و عمو دیگه معنی نداره … فکرشو بکنید ، من که چندشم میشه …
البته اینم بگما اینجا مردم از لحاظ فرهنگی در سطح بالایی هستند و کمتر از ایران آدم احساس نا امنی میکنه .. در حالت کلی همه بهت کمک میکنن تا کارت راه بیفته.. این خیلی عالیه ، ولی باز یه چیزایی هست که تحملش سخته … بعضی اوقات برای خیلی چیزای ایران دلم تنگ میشه.. برای فارسی حرف زدن آدما…حتی گاهی وقت ها برای ترافیک تهران.. شاید بگید بابا این پسره خوشی زده زیر دلش … داره اونجا عشق و حالشو میکنه به ما که رسید میگه بده ، اخه !!
نه دوستان من.. من اگر اینجوری فکر میکردم ۱ % هم امکان نداشت این وبلاگ رو راه بندازم ، مطمئن باشید اینقدر کار سرم ریخته که وقت نوشتن برای شما رو نداشته باشم.. ولی خوب دوست ندارم به راهی برید که خیلی ها رفتند و پشیمون شدن.. و البته خیلی هم رفتند و خوش بخت شدن !
من تمام مسائل ریز و درشت رو بدون افراط و تفریط در اختیار شما قرار میدم.. در واقع اینها تجربیات چندین سالهٔ من هست که بدون هیچ پاداشی میخوام در اختیار هموطنان عزیزم قرار بدم.
شمایی که قصد ادامهٔ تحصیل در خارج از کشور رو داری تمام این جوانب رو در نظر بگیر… اگر این توانایی رو در خودت دیدی و مرد عمل هستی ( خانم های محترم اگر زن عمل هستید ! ) ، پس شروع کن .. با یک ارادهٔ قوی میتونی تمام مشکلاتی رو که گفتم پشت سر بذاری … ولی اگر احساس میکنی که با این چیزا نمیتونی کنار بیایی پس بشین بیشتر فکر کن و تصمیم بهتری برای زندگیت بگیر تا خدایی نکرده هیچ زمانی پشیمون و درمونده نباشی…
این نکته رو گفتم برای اون عزیزانی که فکر میکنن میشه کم کم همه چیزو فراموش کرد.. و خودشون رو برای زندگی دائمی در خارج از ایران آماده کردن.
حتی بعضی ها ، سیستم آب و هوایی اروپا فوق العاده بهمشون میریزه ، بیشتر اوقات هوا ابری هست ، کمتر آفتاب رو میبینید ، در زمستون هوا تا ساعت ۹ صبح تاریکه و بعد از ظهر تا ساعت ۳ یا ۴ هوا روشن میمونه ، حالا این برای فرانسه هست ، در سوئد و بلژیک و کشورهای اسکاندیناوی وضع از این بدتره.
هموطن عزیز اگر در ایران از لحاظ اقتصادی ، اجتماعی و شغلی مشکلی نداری یا میتونی تحصیلاتت رو به راحتی ادامه بدی .. توصیه من و خیلی از دوستانم این هست که همون ایران بمونید و بهترین زندگی رو داشته باشید .. و فقط برای تعطیلات و سفر به این ور آب بیایید.
۲. سیستم آموزشی فرانسه با ایران کاملا متفاوت هست.. اینجا نه از جزوه و معرفی کتاب خبری هست نه از کمک های ۲۵ صدمی استاد ..حتی ۲۵ صدم ( !! )
طرز امتحان دادن، طرز تشکیل کلاس ها ، رابطهٔ استاد و دانشجو و حتی تقلب کردن هم فرق میکنه
( اگر برای اولین بار بگیرن ۱ سال محرومیت از تحصیل رو به دنبال داره )
این ها رو برای این میگم که یه دفعه جا نخورید. استادها هم اصلا اهل ارفاق و نمره دادن بر اساس پاچه خواری نیستن ..و خلاصه درس خوندن و واحد پاس کردن با این اوضاع سخته..
اگر کسی فکر میکنه اینجا که اومد تازه اول خوش گذرونیش هست سخت در اشتباهه.. مو رو از ماست میکشن بیرون .. یعنی کسی که برای تحصیل و زندگی میاد باید پیه همه چیز رو به خودش بماله.. بی احترامی ، کم محلی ، بی خوابی ، غم غربت ، سختی زبان ، سختی درس ، دوری از خانواده ، … با این چیزا باید در بیفته.. اگه مایه این چیزا رو داری بسم الله…
من خیلی هارو میشناسم که وسط راه نیمه کاره ول کردن و برگشتن… قبل از هر تصمیمی درست فکر کنید.
در عین اینکه باید بگم درسته که شما بعد از اتمام تحصیلات ، از یک دانشگاه در کشور فرانسه مدرک دارید و به دومین زبان دنیا تسلط دارید..
اینها درست ، خیلی شیرین هست ولی به راحتی به دست نمیاد.. همه سختی هاشو باید با جون و دل بخری!
۳. مسالهٔ بعدی دونستن زبان هست .. زبان فرانسه از لحاظ گرامر و دیکته یکی از سخت ترین زبان ها هست…
وقتی میرید سر کلاس میشینید اگه زبانتون قوی نباشه خیلی بهتون سخت میگذره .. جدی میگما .. استاد نمیاد به هوای شما یواش یواش صحبت کنه یا اینکه کمی خوش خط تر رو تخته بنویسه تا شما یادداشت کنید…
توصیه اکید من این هست که قبل از اومدن زبان خودتون رو به حد عالی ( نه کافی ) برسونید.. اگر فکر میکنید میایین اینجا و بعد ۳ یا ۴ ماه راه میوفتید اشتباهی بزرگ مرتکب شدید..
چون اولا شما همش سر کلاس هستید وقت زبان کار کردن ندارید.. و دیگه اینکه وقتی سر کلاس میرید و هیچی نمیفهمید زده میشید.. میگید عجبغلطی کردیما.. راه برگشت هم ندارید ..
دانشگاههای فرانسه کلاس زبان رایگان (و پولی) برای دانشجویان خارجی دارن که زبانشون رو تقویت کنن.. ولی این کلاسا کل زمان شما رو میگیره..تازه بازدهی زیادی هم نداره.
من قبل از اومدنم ۱ سال در ایران کلاس زبان رفتم.. وقتی اومدم اینجا تا ۳ ، ۴ ماه گیج بودم.. آخه این فرانسویا خیلی تند صحبت میکنن.. از طرفی برای فرا گرفتن درسهای دانشگاه صحبتهای استادم رو ضبط میکردم و یا جزوهٔ همکلاسیم رو میگرفتم…
بعد که میومدم خونه.. باید ۴ ساعت وقت میزاشتم درس استاد رو به زبون خودم میفهمیدم و یادداشت میکردم.. جزوهٔ هم کلاسیم هم که قربونش برم عین ماه شب چهارده ( خودش نه ، جزوش ، آقایون وسوسه نشن )
آخه این فرانسویا آخر خوش خطن ( از در عقب ) سخت میشه خوند چی نوشتن !!
پدرم در میاد تا یه خطشو بخونم.. خلاصه اینا وقت گیره به زبان نمیرسید
پس قبل از اومدن به سطحی برسید که وقتی اخبار فرانسوی گوش میدید بتونید حداقل ۵۰ % رو بفهمید… در غیر اینصورت باید بگم خسته نباشید… فاتحه !
حالا برای نمونه یه تیکه از درس دادن استادم رو که سر کلاس ضبط کردم براتون میزارم تا قضیه بیاد دستتون : اینجا
تازه این استاد یواشه هست .. کورس موسیو باربوتن رو بیارم قید اینجا رو میزنید !
۴. دوستانی که در ایران میتونند در مقطع ارشد ادامهٔ تحصیل بدن حالا چه آزاد ، چه پیام نور و چه غیر انتفاعی این کارو حتما انجام بدن، چون شروع کردن تحصیل در سطح دکترا خیلی آسونتر از مستر هست.. در دکترا نیاز به پاس کردن درس ندارید و فقط روی یک موضوع خاص کار میکنید..
پس تا اونجا که امکان داره مدرک مستر ( ارشد ) رو از ایران بگیرید.. و مشکلات خودتون رو به حد قابل ملاحظه ای کاهش بدید.
۵. مدرک کلیه دانشگاههای ایران در اینجا مورد قبول هست از آزاد گرفته تا غیر انتفاعی و پیام نور..
۶. افراد زیادی از من میپرسند که چه دانشگاهی مثلا برای فلان رشته بهتره..
عزیزان شما در حال حاضر نمیتونید انتخاب داشته باشید.. اولا اینکه تمام دانشگاههای فرانسه از لحاظ امکانات و کیفیت تدریس در یک سطح هستند.. دانشگاهی که تو پاریس هست با دانشگاهی که تو یه شهر ۱۰۰ هزار نفری هست از این لحاظ یکی هستند.. و هیچ فرقی باهم ندارند.. شما وقتی اقدام به گرفتن پذیرش میکنید از ۴ یا ۵ جا درخواست میدی و از بین اینها از یکی یا دوتا دانشگاه جواب مثبت میگیری ، پس عملا حق انتخاب نداری که به کدوم دانشگاه بری در نتیجه به فکر این مساله نباشید .. شما سعی کنید از هر جا که درخواست میدید اسمش در لیست وزارت علوم پیدا بشه.. همین !
اینکه فلان دانشگاه تو معماری قوی هست و یا فلان دانشگاه تو حقوق ضعیفه.. به این چیزا فکر نکنید…
۷. اونهایی که واقعا قصد موندن دائمی در فرانسه رو دارند باید یکی از این کارها رو انجام بدن تا کارت اقامت بگیرند :
الف. ازدواج با یک زن فرانسوی ( برای خانم ها یه مرد فرانسوی ) یا کسی که تبعیت فرانسه رو داره… بعد گذشتن ۴ سال از ازدواج به شما پاسپورت فرانسوی و اقامت دائم میدن.. به ازای هر بچه هم که به دنیا بیاد حدود ۱۲۰ یورو ماهیانه کمک میکنند.. حدود ۵۰% از اجاره ی خونه رو هم میدن.. بیمه هم رایگان هست….
ب. استخدام در دانشگاه یا شرکتی فرانسوی : در واقع کسانی که درسشون تموم شد اگر از خودشون لیاقت کاری و درسی نشون بدن به راحتی میتونند جذب شرکتهای فرانسوی ( در زمینهٔ رشتهٔ تخصصیشون ) بشن یا جذب دانشگاه محل تحصیل ، با این روش هم به شما کارت اقامت ۱۰ ساله میدن ( ناسیونالیته نمیدن )
ج. خریدن خونه : با خریدن خونه در یکی از شهرهای فرانسه میتونید کارت اقامت ۵ ساله بگیرید.. البته باید سال به سال تمدید کنید.
د. تا زمانی که محصل هستید هم میتونید کارت اقامت خودتون رو هر ساله تمدید کنید.. البته باید نمرات سال قبل رو هم ارائه بدید.
موارد دیگه ای هم هست که زیاد مهم نیست.
مطالب مرتبط
۱۰۰ پاسخ برای نکات مهم”
پاسخی بنویسید
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید، دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به نوشته ی بالا باشد. اگر حرف دیگری دارید و یا قصد پرسیدن سوال دارید، از قسمت ارتباط با ما استفاده کنید.
7th اکتبر 2007 در ساعت 8:52 ب.ظ
آخ گفتی!….من الان سال دومیه که اومدم انگلیس و دانشجو ام اینجا ، ولی الان که نگاه می کنم میبینم که میتونستم همه چیزهاییی که اینجا دارم را یه جای نزدی تر مثلا دبی داشته باشم!
تنها تفاوتش اسمشه که آخرش میگن از انگلیس فارق النحصیل شده! ولی خوب مدرک تنها چیزیه که به درده من نمی خوره
خلاصه اینکه من فکر می کردم که دانشگاهها ما درسهاشون مجازیه و به درد عمل نمیخوره ولی الان میبینم که همهجا همین وضعه ، چه اونجا چه اینجا چه توی آمریکا و کانادا. بیشتر دانشگاه را یه جایی برای ورود به اجتماع و باز شدن فکر میدونن
موفق باشید
7th اکتبر 2007 در ساعت 9:11 ب.ظ
سلام.ممنون، هر چند من قصد ادامه تحصیل در خارج کشور رو ندارم ولی به نظر من انعکاس حقایق همیشه مهم هست..اینجا هم که دیگه خودتون می دونید درس خوندن با چه استرسهایی همراه هست.ممنون بابت انتقال تجربیات
9th اکتبر 2007 در ساعت 1:49 ب.ظ
قبول نیست سوژه این پست رو من بهت دادم! راستی عیدتون پیشاپیش مبارک بچه محل 🙂
9th اکتبر 2007 در ساعت 6:08 ب.ظ
آقا این بلاگ در یک کلمه مساویه با “مسترپیس”.
پیشنهادم اینه که اگر حوصله داشتید در مورد رشتههای هنر هم توضیح بده، چون من شدیداً مایلم ببینم شرایط ورود به یه رشتهای مثل کارگردانی سینما اونجا چطوریه… آیا نمونه کار میخواد یا امتحان عملی داره یا چی… ممنون خلاصه.
9th اکتبر 2007 در ساعت 9:39 ب.ظ
مسترپیس = masterpiece = شاهکار
11th اکتبر 2007 در ساعت 8:47 ب.ظ
قبلا تصمیم داشتم پزشکی رودر فرانسه شروع کنم قسمت نشد حالا در گیرو دار ایتالیا افتادم
ولی انصافا فرانسه کشور بی نظیری
موفق باشی
11th اکتبر 2007 در ساعت 9:06 ب.ظ
سلام
یک سوال:کدوم کلاس زبان فرانسه در تهران می رفتی ؟خودت جایی رو پیشنهاد میکنی؟
سلام ، من قطب راوندی رفتم ،در درجه اول کلاسهای سفارت رو توصیه میکنم و بعد راوندی در خیابان ویلا و راوندی که تو خیابان مطهری هست
دوست عزیز میلتو میدادی تا جوابو برات بفرستم
13th اکتبر 2007 در ساعت 1:58 ب.ظ
salam amin jan.
ba in chizayi ke neveshty adam mitarse biad oonja edame tahsil bede.man alan 1sale daram too kanoon zaban faranse mikhoonam .kelasaye sefaratam ke gofti tamas gereftam va oona goftan ke arshade memari bayad ye emtahani be name tese efe 1…..ro begzaroonan(emlasho motmaen nistam hamin bashe).ye ja neveshty aslan mohem nis ke ye daneshgahi too memari ghavie ya too hooghoogh zayif.chera??dovomin soalam darmorede zabane.fek mikoni hadeaghal chan sal bayad inja too iran ,zaban khoond?va too koodoom moasese??va soale akharam ineke alan ba tavajoh be ozae sisasie iran va ozae birikhte president sarkozi sakhtgiri too pazireshe daneshjoohaye irani ta che hade??ye alame soale dige ham, daram ke alan yadam nemiad…:d:d.mamnoon az webloge khoob va mofidet
13th اکتبر 2007 در ساعت 7:44 ب.ظ
سلام هموطن…عجب وبلاگی راه انداختی..دمت گرم
آقا من هم اقدام کردم برای ویزا واسه خودم و خانومم..از دانشگاه والنسین که نزدیک شهر تو هم هست. شاید اگه همه چیز خوب پیش بره به امید خدا اونطرفا ببینیمت.
سوال داشتم ازت امیدوارم که زیاد وقتت رو نگیره..
اول اینکه من دکترا با بورس پذیرش رو داشتم و واسه ویزای دانشجویی اقدام کردم که همونطور که گفتم منتظر جواب هستم…دو سه هفته بعد از اقدام کردنم یک نامه دریافت کردم که به من اجازه میداد برای ویزای علمی (Scientifique visa) اقدام کنم..اما سفارت گفت چون واسه ویزای دانشجویی اقدام کردم دیگه نمیتونم تغییرش بدم…سوال من اینکه اگه برات ممکنه فرق این دو نوع ویزا رو برام بگی و اینکه مزیتهای ویزای علمی نسبت به دانشجویی چیه و اینکه اگه ویزای دانشجویی بگیرم و بیام فرانسه میتونم اونجا تغییرش بدم به ویزای علمی؟
خیلی ممنونم ازت
پیروز و سلامت باشی
13th اکتبر 2007 در ساعت 8:56 ب.ظ
آقا امین سلام.
همین امروز با وبلاگ بسیار مفیدتون آشنا شدم ولی بیشتر مطالبتون را خوندم.
دوست عزیز! من پارسال مدتی اروپا بودم(بیشتر انگلیس و چند روزی هم فرانسه و…) و سختیهای زندگی در اروپا همچون: کم دانستن زبان، گرانی و… را از نزدیک دیدم(البته این سختیها را حس نکردم و فقط دیدم چون مهمان یکی از اقوامم بودم) ولی پسر عمویی دارم که در انگلیس مشغول تحصیل هست و همین دیدن زندگی او و پایداریش در برابر مشکلات بود که باعث ایجاد انگیزه بسیار قوی برای ادامه تحصیل در اروپا در من شد ولی نه در انگلیس بلکه در فرانسه! البته فرانسه را به دلایل مختلف انتخاب کردم…
امین جان من لیسانس تاریخ دارم و برای ادامه این رشته در گرایش تاریخ اروپا قصد اومدن به فرانسه را دارم، من عاشق این رشته بودم و هستم و اینکه چرا میخواهم این رشته را در اروپا ادامه بدم! اینه که : میخواهم تاریخ را بفهمم نه اینکه چندتا جزوه بخونم و بعد هم هیچ…
دوست عزیز مدتیست که یاد گرفتن فرانسوی را شروع کردم، البته به صورت خصوصی و معلم سر خانه
امین جان! چند سوال داشتم:
۱: نظر شما در مورد ادامه رشته من در فرانسه چیست؟
۲: شرایط پذیرش در دانشگاه های خیلی معتبر چیست؟
امین جان! ببخشید که نامه ام طولانی شد.
14th اکتبر 2007 در ساعت 8:41 ق.ظ
salam
ye soal:
beine in hame keshvarhaye joor va joori ke too donia hast , fek mikoni entekhabe france bara edame tahsil chetore?
14th اکتبر 2007 در ساعت 8:45 ق.ظ
salam amin jan:
be nazare shoma , entekhabe france bara edame tahsil dar moghayese ba keshvarhaye digeye oroopa va hamchenin amrica va kanada ENTEHKABE DOROSTIE?
chon ta jaii ke man ettela’ daram france taghriban tanha keshvarie ke danshgahhaye dolati va rayegan dare va niazi ham b emtehane vorodi nist.
14th اکتبر 2007 در ساعت 8:50 ق.ظ
salam amin jan
be anzare shoma entehkabe france bara edame tahsil dar moghaeyse ba keshvarhaye ooroopaii va amrica va kanada entehkabe dorostie?
akhe ta jaii ke man ettela’ daram france taghriban tanha keshvarie ke daneshghahhaye rayegan va dolati dare va hazineye zendegi nesbatan khoobe va daneshgahha ham emtahane voroodi nadaran.
dar zemn ye jaii khoondam be dalil ravabete na chandan khoshayandi ke beine SARKOZI va dolate iran bargharar shode ziad nabayad be gereftane visaye bolandmoddate daneshjooi del khosh konim ? doroste? rasti in vaz’iate bi sobate sisasi france nesbate be iran mitoone baraye daneshjoohaye iranie moghime france moshkel ijad kone?
merci mesle hamishe.
sarboland bashi
14th اکتبر 2007 در ساعت 7:32 ب.ظ
سلام.
امین جان! ممنون که به این سرعت جواب سوالهایم را دادی.
من اون پست مطلبت را خونده بودم و مطمئنم که نظرت درسته،
ولی منظور من مشخصا دانشگاه “سوربن” بود، میدونیم که بیشترین فعالیتهای تاریخی-باستانشناسی در ایران را دانشمندان انگلیسی و در رتبه بعد از اونها فرانسوی، آمریکایی و… انجام دادند. انگلیسیها بیشتر از طرف دانشگاه کمبریج بودند! آمریکاییها از شیکاگو و فرانسویها را نمیدونم! شاید از سوربن؟
شاید دانشگاهی مثل کمبریج و یا سوربن با پشتوانه سالها فعالیت تخصصی در یک رشته خاص… شاید هم من اشتباه میکنم؟
اگر لطف کنی و اطلاعاتی در مورد پذیرش در این دانشگاه را در اختیارم بگذاری خیلی ممنون میشم.
16th اکتبر 2007 در ساعت 4:34 ب.ظ
سلام دوست عزیز
وبلاگ خوب و پر محتوایی داری .. که شاید مهمترین رکنشم با حوصله بودن توی جواب دادن به این و اونه …
با اجازه شمات دوتا سوال داشتم : یکی اینکه برا فوق لیسانس پزشکی به مدرک زبان نیاز دارم؟
و اگه ممکنه یه خرده راجع به کیفیت دانشگاههای پزشکی اونجا توضیح بدبن ممنون میشم .
salam doste aziz emaileti mizashti ta javabo barat befrestam..
۱٫baraye foghe pezeshki ?? mage iran liasne pezeshki dare
۲٫dar ghesmate jostejoye site bezan pezeshki matalebe marbot be on ro peida mikoni
16th اکتبر 2007 در ساعت 5:53 ب.ظ
سلام
میخواستم بدونم با لیسانس ریاضی میتونم در فرانسه معماری بخونم
به زبان انگلیسی و عربی و فرانسه هم مسلط مسلطم
اگه بخوام تو فرانسه داروسازی بخونم شرایطش چیه
salam mamolan nemishe..chon vahedaha bayad moadel sazi beshe…agar be zabane france mosalat hastid mitonid dar reshtehaye darosazi sabte nam konid monteha bade yek sal azaton ye emtehane paye migiran ke sakhte
ya hagh
17th اکتبر 2007 در ساعت 1:38 ب.ظ
با سلام خدمت شما دوست عزیر به خاطر اطلاعات پربار شما بسیار سپاسگزارم . امیدوارم بتوانم یک روز شما را در فرانسه ملاقات کنم . من دانشجوی سال آخر مهندسی الکترونیک ( کارشناسی ) هستم . من از بچگی عاشق فرانسه بودم بالاخره فرصتی پیش اومد و در حال حاضر در حال خواندن زبان فرانسه در کانون زبان ایران هستم . سوالی داشتم از شما دوست عزیز . من از الکترونیک بیزار هستم و به زور دارم می خونم . می خوام بدونم آیا این امکان وجود داره که بتونم بیام اونجا و یک رشته دیگه ای بخونم . در ضمن من مدرک مربیگری یوگا دارم تا حالا ۸ مقاله از من در مجله های یوگا چاپ شده . در حال حاضر دارم یک کتاب ترجمه می کنم ( از انگلیسی به فارسی ) . آیا فعالیت های اینچنینی می تونه موثر باشه . آیا امتیازی داره ؟ مدرک از تربیت بدنی یا فنی حرفه ای چطور . در ضمن این رو هم بگم که کامپیوتر ( نرم افزارهای متفاوت ) رو هم در حد خوبی بلد هستم . دونستن زبان انگلیسی چطور ؟شرایط سنی برای پذیرش در دانشگاههای فرانسه هم وجود داره ؟ مرسی از محبتی که می کنی؟بیام فرانسه جبران می کنم !!
21st اکتبر 2007 در ساعت 12:11 ب.ظ
سلام نگاه طنزآلود شما به امور نشون میده که آدم استوار و موفقی هستید و تونستید با شرایط کنار بیایید. تبریک میگم !
ممنون میشم اگر فرصت دارید اطلاعاتی در مورد شرایط تحصیل در دکترای ایرانشناسی یا زبانهای ایرانی ( نمیدونم اونجا دقیقا” چه اسمی داره. چند دانشگاه اینجا مثل تهران و شیرازدوره ارشد به نام فرهنگ و زبانهای باستانی دارند) به من بدهید چون من ارشد همین رشته رو گرفتم و قصد ادامه دارم.
راستی شما خودتون جه میخونید؟
22nd اکتبر 2007 در ساعت 2:12 ق.ظ
سلام.مطلبتو خوندم.جالب مینویسی و البته واقعیت ها رو میگی(طبق گفته خودت) از این که عکستو گذاشتی خوشم اومد چون معمولا این کار رو کسی نمی کنه.(حالا واقعیه؟..دی)انشالله همه مطالبتو بعدا میخونم.چون از وبلاگت خوشم اومد بهت لینک دادم اگرم دوست داشتی به من لینک بده اگرم دوست نداشتی اصلا تو رودواسی گیر نکن نمیخاد لینک بدی ولی لینکت سر جاشه…اما در مورد سوالت که پرسیدی فیلمها رو از کجا میارم؟باید بگم به سختی!یک مقدار سرچ در جاهای مختلف و آشنایی با سایتها باعث شده که لینک دایرکت زیاد اشته باشم.من تقریبا در هر پست وبلاگم در انتهاش یک فیلم برای دانلود میزارم که کیفیتش عالیه و سرعتش هم توپ!اگر اهل دانلود باشی احتمالا وبلاگم به دردت بخوره….
27th اکتبر 2007 در ساعت 7:33 ق.ظ
سلام امین جان
وبلاگ بسیار مفیدی داری .لطفا در مورد هزینه زندگی در فرانسه به خصوص پاریس اطلاعاتی به من بده.اگر مدرک مهندسی شبکه از شرکت مایکروسافت و تسلط کامل به نرمافزارهای گرافیکی داشته باشم اونجا میتونم یه کار مناسب پیدا کنم. لطفا لیستی از دانشگاههای خوب فرانسه را در وبلاگت قرار بده.
سلامت و موفق باشی
19th نوامبر 2007 در ساعت 8:33 ب.ظ
salam amin jan man daneshjooye mohandesiye omrane daneshgahe azadam alanam terme 3 hastam chand vaghtiye be dalayeli tasmim be tahsil dar kharej az keshvar ro gereftam (na serfan farance) mikham age vaghtesho dari chekidei az makharej-zendegi-va… baram tozih bedi mer30 albate age betooni shomare tamasam bedi ke kheyli ali mishe hatman bahat tamas migiram ta bishtar estefade konam
26th نوامبر 2007 در ساعت 8:51 ق.ظ
سلام امین جان
دوتا سوال ازت داشتم. اول اینکه شنیدم دانشگاههای جنوب فرانسه برای رشتههای مهندسی و فنی بهتره آیا این حرف درسته؟ چون من رشتهام مهندسی کامپیوتره. و بعد اینکه میزان امنیت در فرانسه چقدره به خصوص برای یه دختره تنها. میشه بگی در رشته من کدوم دانشگاهها بهترند.
1st دسامبر 2007 در ساعت 10:47 ب.ظ
az site alit mamnonam . vali kashki ye kami ham dar morede khone daneshjoii baad az omadane visa matlab mizashti . man babate in mozo kheili delhore daram . rasti amin jan etelaii az tolani shodan akhz visa az avakhere bahar ta alan dari ?
6th دسامبر 2007 در ساعت 4:11 ب.ظ
ba salam va tashakor az site besiyar khoobi ke tarahi kardid.
amir jan man dar beljik zendegi mikonam va vakile dadgostari va karshenase hooghoogh (licance)dar iran hastam.va ghasde edamey tahsil dar france ra daram.
lotfan dar khosoose eghdamate lazeme va hazineha mara rahnamaee befarmaeed.ba tashakore faravan va arezooye movafaghiyat baraye shoma
7th دسامبر 2007 در ساعت 2:12 ب.ظ
ba salame dobre amir jan mikhastam lotfan rahnamaee konee ke aya shahre lile daneshghahe hoghoogh dare baraye karshenasiye arshad va aya morede pazireshe sazmane elmiye iran mibashad?inmored baram kheyli moheme chon man dar beljik zendegi mikonam va nazdiktarin shahr be man lile hast.
az hamkariye to nahayate tashakor ra daram va baraye in tarhe ghashanget be to tabrik migooyam.omidvaram dar tamame marahele zendegi movafagh bashi
18th دسامبر 2007 در ساعت 5:32 ب.ظ
ba salam va tashakore faravan az site besiyar khoobetan.
man az shoma soali dashtam ke vaghan dar moredesh chizi nemidanam va omidvaram shoma komakam konid chon een mozoo besiyar barayam mohem hast.
man dastandar kare amadan be france barayeedameye tahsil hastam vali soale man dar morede khanevadeam hast chon anha mikhahand ke eghamate france ra begiran lotfan mara dar in mored rahnamaee farmaeed ke che bayad konand?va man dar sitetan khandam agar khane dar an keshvar bekharand mitavanand eghamat begirand lotfan befarmaeed che sharayeti darad va aya mahdoodiyate gheymat baraye khane hast ya na va chegoone behtarin kar ra mitavanim anjam dahim.
az shoma nahayate tashakor va sepas ra daram
20th دسامبر 2007 در ساعت 7:10 ب.ظ
salam manam az in webloget va delsoozit baraye hamvatanat tashakor mikonam
soale man az shoma ine ke sharayete tahsil too koodoom keshvare uropa az nazare shoma rahat tare .man ba hameye sakhtiya tasmime jeddi vase khorooj az keshvar daram chon tahamole sharayete feliye iran baram sakhte .man asheghe farhange mardome farance hastam bazam mamnoon
27th دسامبر 2007 در ساعت 10:17 ب.ظ
راستی امین جان می تونم برای ادامه ی تحصیل تو رشته ی پزشکی اقدام کنم با لیسانس میکروب؟
3rd ژانویه 2008 در ساعت 10:00 ب.ظ
salam doste man.sepas gozaram vaghean age nokati hast maro bikhabar nazar.
age mishe va khabar dari esm on daneshga hayike toliste irane va dar france hast befarma
tanks
9th ژانویه 2008 در ساعت 9:40 ب.ظ
matne bahali ke neveshte boodi bedarde man nakhord vali hadeaghal eeno fahmidam dar vaaghe motmaen shodam ke sharaaiet tooie hame oroopa mesle hame ,ham abohava va ham makhaarej ,man dar mosko hastam va ghasd daram baraaie taraahie lebaas be fraance biam ,beharhaal eenjoor zendegia adamo mohkam mikone ,raasti ie soaal dar morede kaar dar heine tahsil ,eenja ke amalan gheire momkene ,bekhatere zabaane fogholaade sakhti ke daran ,oonja chetorie?
14th ژانویه 2008 در ساعت 9:02 ق.ظ
سلام من می خوام تو فرانسه دانشگاه لیون ادامه تحصیل بدم من فرانسه رو بلدم اونجا بودم تابستوناش برای تفریح اما می خوام برم اونجا با غوربت آشنام چون خودم کشیدم اگه می شه می تونی ادرس دانشگاه لیون بهم بدی بعدا شرایط تحصیل مسکن و چگونگی گرفتن پزیرش از اونجا رو
با تشکر R
1st فوریه 2008 در ساعت 7:56 ق.ظ
سلام بی نهایت از زحمتی که می کشید و ما رو راهنمایی می کنید متشکرم
تمام سوال و جوابها رو خوندم که مبادا سوالم تکراری باشه
اگر هم از چشمم افتاده و تکراریه عذرخواهی میکنم
من لیسانس مدیریت دولتی هستم، شاغل و متاهل متاسفانه دور از تهران هستم و در شهری که کار می کنم هیچ موسسه زبان فرانسوی وجود نداره – که بتونه کمکم باشه واسه یادگیری – و تا الان هم فقط به طور خودآموز زبان انگلیسی خوندم – همسرم دانشجو فوق لیسانس IT است و تا حدودی زبان فرانسه می دونه و اما سوال من –
آیا امکان ادامه تحصیل برای زن و شوهر همزمان وجود داره آیا ویزای تحصیلی به هر دو ما می دهند؟
و آیا ممکنه من فقط جهت یادگیری زبان فرانسه برم اونجا به همراه همسرم و ایشان ادامه تحصیل بدهند؟
و آیا می توانم فوق لیسانس رو در رشته ای که مرتبط با رشته تحصیلی خودم نیست شروع کنم؟
جهت شروع حدودا به چه مبلغ پول نیاز است ؟
متشکرم
16th فوریه 2008 در ساعت 9:29 ب.ظ
سلام
ممنون از اطلاعت خوبت
اگه ممکنه از شرایط اجاره بها یا خوابگاه در کل شرایط مادی اونجا بنویس
یا میشه کار پیدا کرد در حین تحصیل
19th فوریه 2008 در ساعت 12:36 ب.ظ
سلام .
اطلاعات خوبی رو نوشتی . یه جورایی حال کردم . ولی سوالی دارم . من به طور کامل به زبان انگلیسی مسلتم آیا این یادگیری زبان فرانسه رو راحت تر می کنه .
دوم اینکه دوستی به من گفت هزینه سفر من به فرانس با ویزای دانشجویی برای خودم ۶۰۰۰ یورو و برای همسرم هم ۶۰۰۰ یورو جداگانه هست که باید در بانک فرانس باشه ولی یکی دیگه گفت چون متاهلی باید فقط یه ۶۰۰۰ یورو بدی حالا کدوم درسته .؟؟
25th مارس 2008 در ساعت 4:41 ب.ظ
man az harfaye shoma intor bardasht kardam ke bozorgtarin moshkl oonja zaban hast , ke age iran khoob zabano ok konim 60-70% moshkelat halle . doroste? akhe man tasmime ghaty daram biam onja, amma ba in harfaye shoma tahe delam khaly shod !!! ey baba agha amin ….. amma man mitoonam 2-3 sal be tore fshorde ro zabanam kar konam ta da hadde 80% rah bioftam , khobe na???? merc . bye
13th آوریل 2008 در ساعت 11:43 ب.ظ
سلام امین جان
از وب سایت زیباو پربارت ممنونم
سوالی که من داشتم اینه که آیا من با کار دانشجوئی میتونم مخارج خودم رو در بیارم البته برای شروع چند میلیون میارم ولی میخوام بدونم از کی میتونم کار کنم و چه کارهائی میتونم بکنم و چقدر از مخارج منو پوشش میده
سوال دوم من اینه که دقیقا از چه تاریخی میشه مدارک را برای دانشگاهها فرستاد و آخرین مهلت اونا تا کی هست ؟
و اینکه بر اساس جه پارامترائی در سال اول یا دوم مستر قرار میگیرم
قبلا ازت متشکرم
با آرزوی موفقیت تو در سال جدید
سعید
29th می 2008 در ساعت 11:33 ق.ظ
سلام. باید خیلی خوب کار کردید. در کنار مطالب آموزنده به مباحث دینی و معنوی هم توجه کردید. امیدوارم همیشه موفق باشید. من مشغول یادگیری زبان فرانسه هستم. امیدوارم بتونم یه روزی به دوستان هم کمک کنم.
دست مریزاد
24th نوامبر 2008 در ساعت 11:55 ق.ظ
سلام امین عزیز
من فرشته ام یکی از طرف داران سرسخت فرانسه و دانشگاه هاش از شما هم به خاطر اطلاعات خوبت ممنونم منم دارم میام اون ور البته زبان فرانسویم =۲۰ به امید پیروزی
25th دسامبر 2008 در ساعت 1:04 ب.ظ
salam .vaghean babate veblaget mamnoonam.man daneshjooye adabiate faranse hastam tu tehran.4sal suiss zendegi kardam.alan 2 sale ke oomadam iran.mikhastam bebinam baraye kar tu khode paris basham ya dehataye atraf!!!!!!!!!!! 😉
25th ژانویه 2009 در ساعت 2:11 ب.ظ
salam agha amin,age emkanesh has komakam konid mamnoon misham.:man sale 4 reshteye dandoonpezeshki hastam ,ye seri raftam kelase almani ke vase takhasos beram unja ama bekhatere darsam edame nadadam darvaghe az alman khosham nemiad,mikhastam age raje be tahsil dar faranse ya beljik ya keshvare englisi zaban chizi midoonid begid,mamnoon
16th فوریه 2009 در ساعت 1:10 ب.ظ
سلام
شرایطم را می نویسم راهنماییم کن
۱ معدل دیپلمم خیلی کمه!!
۲ زبان فرانسه نمی دونم(ولی عرضه شو دارم دو سه سالی وقت بذارم یاد بگیرم)
۳ پوا ندارم(ولی عرضه دارم چهار پنج تومنی جمع کنم توی این دو سه سال)
۴ عاشق فلسفه ام ولی رشته ام تجربیه(لیسانسم هم به درد خودم می خوره)
۵ آونقدر خرم که می خوام خودمو بندازم تو هچل برم فرانسه!!
ممنون می شم جوابمو به صورت خصوصی تو بلاگم بدی چون آدرس اینجا رو ممکنه گم کنم
9th مارس 2009 در ساعت 7:13 ق.ظ
salam mazerat mikham ke daram engilisi tayp mikonam mikhastam tashakor konam az matalebeton agar mishe kami ham dar morede shahriye danesh gaha va kharje zendegi onja sohbat konin va sharayete borsiye tahsili dar farance mamnonan az tarafe 1 iraniye asilllll
30th مارس 2009 در ساعت 1:47 ق.ظ
امین جان سلام………….من سال اخر نمایش با گرایش بازیگری هستم. می خواستم ازت خواهش کنم بهم بگی برای ورود به دانشگاهای فرانسه با گرایش من کاره عملی باید ارائه داد؟ بعد شرطه معدل داره ؟ می خوام بعد لیسانسم ۱سال فرانسه بخونم که فکر کنم کافی باشه!!!!!؟؟؟ واقعا ازت تشکر می کنم بخاطر اطلاعات خوبی که در اختیار ما قرار می دی. 😀
30th مارس 2009 در ساعت 2:01 ق.ظ
راستی ساله نوت مبارک امیدوارم ساله خوبی داشته باشی. 😛 😆
16th آوریل 2009 در ساعت 2:36 ب.ظ
salam
khobi amin jan kheyli tashakor mikonam az saite besiyar aliyat
amin jan man va dostam amin ke ham esme khode shomast darim lahze shomari mikonim baraye zendegi dar oropa
man va amin hich etelahi az onja nadarim
mikhastam shoma man ro rahnamayi bokonid
chizi ke bara man moheme dars khandan va kar kardan shoma ke dar onja hastid kar kardan chetoriye rahat giret miyad kar ke ham rahe kar dars ham bekhoni
ye chize digari ke baram kheyli moheme cheghad pol mikhad bara gereftane lisans
kheyli tashakor mikonam az rahnemayiton
17th می 2009 در ساعت 6:49 ق.ظ
سلام اول اینکه مرسی بابته اطلاعاته خوبی که دادی.دوم اینکه چند تا سوال داشتم اگر جواب بدی لطف بزرگی می کنی.من دانشجوی کارشناسی پیوسته بیهوشی اتاق عمل شهید بهشتی می خوانم توی هیران ازمونی به نام ازمون علوم پایه هست که به ماها این قابلیت و میده که اگر قبول شدیم ازمون رو پزشکی بخوانیم اما این عملا غیر ممکنه.خاستم ببینم در فرانسه هم چنین کاری میکنن/دوم اینکه من از کجا می تونم بفهمم که ارشد رشتم فرانسه اراءه میشه یا نه/سوال بعدی اینکه مخارج یه زندگی ساده در فرانسه به پول ایران ماهیانه چقدره/و سواله اخر اینکه خوابگاه میدن؟و باز شرایطه اون چیه/ممنون از راهنماییهات.
17th می 2009 در ساعت 6:51 ق.ظ
سوالی که در رابطه با ارائه رشتم پرسیدم با توجه به این بود که ارشد رشته ی من در ایران ارئه نمی شه.
31st می 2009 در ساعت 12:39 ق.ظ
salam amin jan mamnon be khatere eteleate khobet man foghe diplome narm afzar daram mikham edame tahsil bedam to engelish albate reshtamo tagher bedam va omran bekhonam mikhastam age etelaate dar morede daneshgahaye engelish dare be hem bedi va be nazare shoma reshteye khodamo edame bedam ya in taghir reshte bar hasbe alaghe baese pishraft mishe dorost hast ya na? mamnonam az rahnamaeet.
3rd آگوست 2009 در ساعت 1:28 ب.ظ
salam man mon ahastam etelaatetoon vaghean ali bood vali unghadr ba deghat khondameshoon ke saram dare gij mire.bebakhshid doost dashtam bishtar az rahnamaiiatoon tarif konam.movafagh bashid .byeeeeeeeee
3rd آگوست 2009 در ساعت 1:29 ب.ظ
rasti man az iranam
1st سپتامبر 2009 در ساعت 6:49 ق.ظ
salam,man kheili etefaghi in saitobaz kardam vaneveshtehaye u khondam , ,rastesh ghasde payam gozashtanam nadashtam chun be khodam goftam u azon poldaraye jordan neshaste bodin na mesle ma jonobe shargh beshinan.vali vaghty moshakhasate u khondam didam ghezavate bija kardam azin babat mano bebakhshid.manam bacheye piroziam khodam ke na vali dadasham madrese izadpanah dars khonde va emsal mire zeraat kar ,khoshhalam ke ye bacheye taghriban paeen shahr toneste bejai berese.mano bebbakhshid man aslan farsi baalad nistam type konam.
7th سپتامبر 2009 در ساعت 10:38 ب.ظ
salam
khaste nabashi
man reza ahle busheram mikham biam farance bera kar va zendgi mikham rahnomae koni
inam idme mikham ye kam bahaton harf bezanam
[email protected]
17th سپتامبر 2009 در ساعت 2:07 ب.ظ
بابا به خدا ای ولا داری حقا که بچه pppiiiiiiiiiiirrrrooooozzzzzzziiiiiiiiii از دور داد میزنه.مرسی از این که جواب سوالامو دادی. میگن بچه های pirooooziii با معرفتنا راست گفتن.mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnooooooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn بچه محل 😀
27th سپتامبر 2009 در ساعت 3:56 ق.ظ
من میخواهم از دانگاه سوربن در دبی پذیرش بگیرم میشه لطف کنید راجع به هزینه شهریه و هزینه های دیگه اطلاعاتی بدید.
17th اکتبر 2009 در ساعت 5:16 ب.ظ
سلام
آیا شما فکر میکنید که استاد ها در فرانسه همه با شما به عنوان ایرانی رفتاری همانند رفتار با دانشجویان دیگر را دارند یا فرق هم میگذارند ؟
مردم یعنی در ادارات چطور ؟
شما فکر میکنید رفتار همه با شما دقیقا مثل رفتار با فرانسوی ها میباشد
یا گاهی پیش میافتد که کمی پایتان را لگد میکنند 😆
آیا به واسطه همین نیست که احساس غربت میکنید ؟
اگر آری
یادتان باشد که تا وقتی آنجا هستید این احساس را خواهید داشت که غریبه هستید
وکم کم
در ایران هم فراموش میشوید
دیگران به نبودنتان عادت میکنند و میشوید تنها
من تجربه دارم 😀
در هر حال اگر دانشگاهی پزشکی میشناسید که استادهای
مهربان دارند به من هم خبر بدهید
😆
17th اکتبر 2009 در ساعت 5:42 ب.ظ
من دانشجویی ا ایران الااصل را میشناسم که چند سال در یک دانشگاه فرانسه در رشته پزشکی درس خوانده
شاگرد زرنگی هم بوده
استاد مسئول او را در سال دوم یا سوم پزشکی که بوده به تحقیق تشویق کرده که این کمکی شده به یک دانشجویی فرانسوی که میخواسته دکتری بگیرد
و عقب افتادن و دور شدن از تحصیل این این ایرانی نژاد .
نمره هاش پایین آمده و از دنیای درس خواندنش دور تر شده و عصبی و افسرده شده
و کم کم تمرکزش به کارهایی دیگر فعالیتهای دیگر کشیده شده
کمی به خود آمده شروع کرده به خود را رساندن
اما دو بار سیستم درسی را در دانشگاه تغییر دادند و هربار به ضرر او رفتار کردند
بنابرا ین کلی برایش مشکل ایجاد شده
به طوری که بسیاری از درس هی سخت پزشکی را ا که امتحان دادهبوده را دوباره امتحان داده
خلاصه
در آخر یکی از درس ها را بار دوم مردود شده بوده
استاد مسئول درس ها قبول نکرده علارقم قبول استاد خود درسمربوطه نمره اولی دانشجو را بگذارند
این دانشجو که در فرانسه بزرگ شده و فقط کمی فارسی یاد گرفته حرف بزند زیاد ایران ایران هم میکند
و این کار درفرانسه مرسوم هم نیست
باری حالا میترسد در دانشگاه خودش درس بخواند
میگوید مسئول به ضرر من رفتار میکند
اما دانشگاهای فراسه هم با اینکه چند سال در فرانسه درس خوانده
چند سال قبول شده درس های اینقبول شده او را در فرانسه قبولنکردند
وقتی در فرانسه چند سال قبول شده را برابری نمیدهند به کجا برود ؟
این است که من امشب خواستم کمی روی وب هاگشت بزنم ببینم چه راهی برای چنین شرایطی هست
شما چه فکر میکنید
کجا میشود درس خواند که تحصیلات نمیه کاره فرانسه را قبول کنند ؟؟به زبان فرانسه یا انلیسی
که خیلی هم گران در نیاید
❓
ممنون از راهنمای شما
17th اکتبر 2009 در ساعت 5:44 ب.ظ
این آدرس من است
با کمل میل راهنمایی شما را برای این دانشجو میل میزنم
[email protected]
1st نوامبر 2009 در ساعت 6:09 ق.ظ
سلام. من غزال هستم .دانشجوی معماری .اینجا هر کار کردم فوق قبول نشدم.خیلی دلم میخواد برای تحصیل برم یه کشور خارجی اما هیچ راهنما و آشنایی ندارم. توی لاتاری هم ثبت نام کردم اما اگه ویزا هم بدن از شرایط اقامت در یه کشور غریبه هیچ نمی دونم. اگه ممکنه منو راهنمایی کنین.چطور میشه بدون داشتن یه فامیل یا آشنا جایی را برای موندن و زندگی به طور شخصی پیدا کرد.
6th نوامبر 2009 در ساعت 4:29 ق.ظ
salam doostan .
man majid ahmadi. 22 sale
hastam ke taze be shahre monchen germany safar kardam az shoma khahesh daram ke oghate share in shahr ro beman bedi .
mamnoonam .
emaile man .
secret_of_night2009Qyahoo.com
12th دسامبر 2009 در ساعت 2:32 ب.ظ
man 2 sale ke sarasari ghabol misham sale aval nemikhastam dars bekhonam vali emsal hamaro ba etemad be nafse kamel tehran zadam vali ghabol nashodam vali azad tehran fizik jamedat ghabol shodam in termo morekhasi gereftam ke bebinam mitonam kharej az iran dars bekhonam ya na. man asheghe france hastam ba in harfayi ke zadi kolan tosh mondam nemidonam chi kar konam mikham bedonam daneshgahe english zaban ham dare ya na?
4th فوریه 2010 در ساعت 9:51 ق.ظ
salam,merc az ettelaati k inja baramoon neveshtid,kheilii mofid bood,mamnoonam.man mikham eghdam konam baraye gereftane paziresh az canada va age nashod az faranse,vali chon hich ashnaii nadaram ke dar in zamine komakam kone,moondam..man mohandesie mekanik mikhoonam daneshgahe sarasari babol va mikham baraye arshad eghdam konam,mitoonid ye lotfi behem bokonid,mamnoon misham..hadaghal vase shooroo komak konid…merc!:)
7th جولای 2010 در ساعت 11:04 ب.ظ
salam amir
khobi agha? mikhastam bedonam man ke omran khondam vase edame tahsil dar maghtae arshad bayad chi kar konam shodani hast?hazine hash chetore? mamnon misham khoda negahdar
12th آگوست 2010 در ساعت 3:21 ب.ظ
salam
mikhastam chandta soal dar morede honar va daneshgahash bedonam
hazine daneshgahay france cheghADR ast?\
man az iran bayad chi kar konam bray omadan?
vakil bayad begiram
age rahname koni vaghean mamnonet misham chon iran alan dige kasi hosele javab dadan nadare o man dige kamelan naomid shodam
31st آگوست 2010 در ساعت 12:02 ب.ظ
salam amin jan che che matalbe khobi neveshtii koli mofid va jaleb bodan man arshad hoghogh jazajormshenasi mikhonam to fekram vase phd beram kharej az keshvar mikhastam bedonam faranse in emkan hast chejori bayad eghdam konam hazineha chejoriye mamnon misham agar javab bedin movafagh bashi
23rd سپتامبر 2010 در ساعت 1:13 ق.ظ
🙄 😉 😯 doste khobam man foghe lisanse naghashi hastam va alagheye shadidi be karam daram mishe khahesh konam ye etelaati darbareye naghash baram begiri 🙄
25th سپتامبر 2010 در ساعت 2:53 ق.ظ
: onja ashena kardi man azm safar karde bodam
roll: salim mamnonam ke mano ba moshkelate
14th اکتبر 2010 در ساعت 5:05 ب.ظ
سلام
میگم جناب اینکه باید زبان رو عالی کنیم قبل از اینکه بیایم اونجا درست . ولی قبول کنید که این انگلیسی نیست که بگیم حالا می خونیم شد شد نشدم لااقل یه زبان بلدیم . چون تقریبا در مقالات علمی بین المللی کاربرد چندانی نداره. خلاصه اینکه نمی شه اول پذیرش بگیریم مثلا برای یک سال بعدمون و بعدش توی این یک سال بریم بچسبیم به زبان ؟ چون می دونی من می خوام بعد لیسانسم ۱سال و نیم سربازی رو برم بعد راه بیفتم دنبال درس ک هم وقت داشته باشم تو این ۱٫۵ سال دو بار کنکور ارشد خودمون رو بدم هم اگه پذیرش گرفتم بشینم زبان اون کشور رو یاد بگیرم . ممنون می شم اگه جوابشو برام ایمیل کنی .
12th ژانویه 2011 در ساعت 11:09 ق.ظ
amin jan salam mamnoon misham soalatamo javab bedi (albate dar mailam) man chetori mitona eghamat farance begiram az tarighe kharide khoneh eghdam konam behtare ya inke dar ebteda dar maghtae karshenasi arshad bazargani az yeki az daneshgahaye farance paziresh begiram bad egjdam be gereftan paziresh daem konam albate mikham sare karam beram mitonid rahnamaye koni??
26th فوریه 2011 در ساعت 3:37 ب.ظ
salam,bacheha man lisanse shahrsazi daram,age mitonin mano rahnamaei konin ke vaseye arshade in reshte (urban design)kodom keshvar va daneshgah behtare beram
mamno0n misham mail konin vasam.
2nd مارس 2011 در ساعت 6:40 ب.ظ
salam/khubid? man lisance hoqoq daram va hamishe dost dashtam az arshad dar france edame bedam albate felan qasdam zendegi daem nist / vali shoma mano delsard kardid vaqan sharayet inqadr bade? moshkele asli man ine ke man ba inke dokhtare kheily motqedi nistam vali dost daram poshesham ro dashte basham / ba tavajoh be qanun france emkanesh hast?
5th می 2011 در ساعت 5:28 ق.ظ
سلام داداش منم یکی مثل توهم منتها سنم کمه و اینجا ۱۵ سلام بیشتر نیست به قول معروف تازه افتادم تو دور
5th می 2011 در ساعت 5:35 ق.ظ
یادم رفت چی میخواستم بگم من اینجا میخوام درس بخونم شرایط منم مثل بقی است یا فرق میکنه؟
8th دسامبر 2011 در ساعت 11:29 ق.ظ
شرایط تحصیل در دانشگاه سوربن در رشته مهندسی برق در مقطع دکترا چی هست؟
19th دسامبر 2011 در ساعت 7:58 ق.ظ
سلام امین
من رو کاملا منصرف کردی از خارج رفتن.
20th دسامبر 2011 در ساعت 8:20 ق.ظ
سلام دوست عزیز این مطلب رو بخون
25th فوریه 2012 در ساعت 10:41 ق.ظ
سلام امین جون منو یکی از دوستانم خیلی دوست داریم که خارج از ایران تحصیل کنیم تازه لیسانس میکروبیولوژی رو گرفتیم برای اومدن به فرانسه نیازی به مدرک تافل هست یا اینکه فقط کافی که فرانسه بلد باشیمو هزینهٔ دانشگاه چه جوریاست و هزینهٔ زندگی ممنونننننننن
1st آوریل 2012 در ساعت 6:41 ق.ظ
سلام،واقعا ممنون بابت اطلاعاتت،من امسال تفریحی اومدم پاریس و لیونو دیدم راستش خیلی علاقه مند به ادامه تحصیل در فرانسه شدم ولی اطلاعات خیلی کمی دارم!من شنیده بودم که دانشگاههای فرانسه شهریه نمیگیرن!!اشتباه؟ممنون میشم درباره شرایط و نحوه پذیرش در رشته های مهندسی در فرانسه اطلاعاتی در اختیارم بگذاری
12th آوریل 2012 در ساعت 6:53 ق.ظ
سلام خسته نباشید . من دانشجوی تئاتر دانشگاه دولتی هنر تهران هست . قصدم ادامه تحصیل برای کارشناسی ارشد تو دانشگاهیه که از نظر هنری و علمی تامینم کنه و تازه هم تحقیقاتم رو شروع کردم. خیلی فاکتورها مد نظرمه از جمله هزینه . آیا دانشگاههای فرانسه فول بورس دارن ؟ اگه نه از طریق سازمان ملل چطور ؟ بهترین دانشگاهها برای رشته ی من چه دانشگاههایی هستند و با چه هزینه ای و در کدوم نقطه از کشور ؟ و در آخر هم اینکه برای ادامه تحصیل در خارج از ایران مدرک کارشناسی من برای ادامه تحصیل از سوی دانشگاهی پذیرفته شدنی است یا اینکه من باید از صفر تحصیلات دانشگاهی رو شروع کنم ؟ ممنون می شم اگر که منو راهنمایی کنین .
22nd ژوئن 2012 در ساعت 12:47 ق.ظ
salam amin
.babate tamami etelate mofidet mamnonam.
daneshjoye jahangardi hastam dar maghtae kardani mikham baraye foghelisasam biyam
soali ke daram in ke aya baraye karshenasi hamin reshte ro edame bedam ya hotel dari
3rd جولای 2012 در ساعت 2:06 ق.ظ
سلام.من لیسانس hoghugh
دارم خیلی دوست دارم برا ادامه تحصیلم بیام فرانسه ب نظر من وقتی عدم تو مملکته خودش غریبه واسعش دیگه چه فرقی میکنه ک اینجا باشه یا اونجا
19th جولای 2012 در ساعت 3:32 ب.ظ
سلام ببخشید من تو ایران ۵ترم زبان فرانسه در دانشگاه سراسری خوندم والان مشغولم راستش رشته پزشکی رو خیلی دوست دارم تو ایران ۲بار تلاش کردم اخرین کنکورمو امسال دادم میخوام اگه قبول نشدم برم فرانسه پزشکی بخونم بنظرشما میتونم فقط میشه بگین شرایطش چطور باید کنکور بدم واسه پزشکی اونج راستی هزینه تحصیلش خیلی زیاده مثلا چقدر؟
19th جولای 2012 در ساعت 3:34 ب.ظ
منتظره پاسخ ازxفه شما هستم
3rd سپتامبر 2012 در ساعت 12:17 ب.ظ
من اختراعم ثبت شده و دعوت نامه اومده از سفارت فرانسه برای اجرای طرحم تا یه ماه دیکه اونجام و از یکی از شرکتها بورسیه شدم واسه ادامه تحصیل اونجا کل هزینه ها هم با اوناس ولی همچنان دارم تحقیق میکنم در رابطه با اقامت و ادامه تحصیل اونجا! ولی فکر اینکه بیام تو یه کشور غریب و تنها اونجا زندگی کنم دیوونه ام میکنه
9th دسامبر 2012 در ساعت 6:57 ق.ظ
سلام خوبی ،مرسی از وبلاگتون می خواستم شرایط گرفتن بورسیه در دوره دکترا را توی یکی از دانشگاه های فرانسه بدونم مرسی که جواب می دی
12th ژانویه 2013 در ساعت 9:41 ق.ظ
سلام می خواستم در مورد ویزای به دانشجویی به زن و شوهر به صورت همزمان بدونم
20th ژانویه 2013 در ساعت 12:42 ب.ظ
بخدا راست میگی منم توی سوئد همین مشکلو دارم چند سالی طول میکشه زبان بخونم هم سوئدی هم انگلیسی
بعد برم دانشگاه با کلی بدبختی اینجا آدم پوستش کنده میشه unam با هوای دلگیرش دوستان یکم بیشتر فکر کنین
26th فوریه 2013 در ساعت 6:33 ب.ظ
سلام ممنون از وب خوبتون
سوال داشتم اول هم اینکه
شما کلا جوابه سوالارو نمیدی یا به باقی ایمیل میکنی من نمیدونم؟
دوم اینکه در کل آخره همه این حرفا زندگی اونجا چطوره؟ حالا وسیه
تحصیل یا زندگی برای خانومه متاهل .
اگر جواب میدید این gmail
shivanash1991
28th آوریل 2013 در ساعت 5:32 ب.ظ
Salam.mersi az inke vaght gozashtid va etelaat dar ekhtiaremun gharr dadid.man darhae hazaer daneshjooye terme 6 hastam dar reshteye pezeshki .emtahn oloom paye ro ham ba nomreye khub ghbaul shodam.dar daneshgahe dolati ham tahsil mikonam amma ghasd daram tahsilamo inja rahaa konam va beram kharej az keshvar chon be zabaane faranse kamelan mosalat hastam va a tarafi tahsil dar faranse free hast va man tavanaie pardakht hazinehaye tahsil maslaan dar u.s ya england ro nadaram kheili doost daram ke beram frace.mishe rahnamaim konid ke in kaar ta che had amali va mofid hast baraam?bi nahaayat mamnunetun misham:)
3rd می 2013 در ساعت 6:31 ق.ظ
سلام یاسمن خانوم .بله تحصیل اینجا در farance رایگان است تا یه حدودی .که اگه بتونید شامل بورسیه اینجا بشید فکر کنم بتونید اینجا ادامه تحصیل بدهید
29th آگوست 2013 در ساعت 6:33 ق.ظ
سلام!
من اتفاقی وبلاگت رو دیدم،
واقعن خیلی آدمه خوبی هستی که همه چیو واقع میگی!
merci
29th آگوست 2013 در ساعت 2:35 ب.ظ
سلام امین جان
من تازه درسم تموم شده واقعن موندم چی کار کنم ؟ ادبیات ا فرانسه خوندم دانشگاهه آزاد معادلامم بالاست ولی باز اینجا نمره گرفتن خیلی ساخت نیس. اولا میخوام بدونم چه رشتهقی دگی بجز فرانسه میتونم برای مستر دوم اینکه چجوری میشه به برسی فکر کرد ممنون میشم توضیح بدی.
29th آگوست 2013 در ساعت 2:49 ب.ظ
اصلا ما واسه کی نوشتیم . شما حتی یه جواب کوتاه هم نمیدی بابا رییس جمهورم بودی بعد اینهمه ماه یه خط که میتونستی جواب بدی
29th آگوست 2013 در ساعت 2:55 ب.ظ
سلام دوست عزیز
جواب سوالها به ایمیل هر فرد داده میشه
بعد اینکه سوالی که شما میپرسی قابل پاسخ دادن نیست!!
یعنی چی این سوال شما : در کل آخره همه این حرفا زندگی اونجا چطوره؟
29th آگوست 2013 در ساعت 3:04 ب.ظ
خب فارسی پرسیدم . یعنی در کل. با همه این همه نظریه پیشنهاد .حرف . نصیحت. زندگی تو فرانسه چند چنده؟ به عبارت بهتر خوبه ؟ عالیه؟ معمولیه؟
15th سپتامبر 2013 در ساعت 7:47 ق.ظ
سلام
ممنون از لطفتان که جهت پاسخ به سوالها وقت میذارید
من میخواستم بدونم که حداکثر شرایط سنی برای ادامه تحصیل توی فرانسه برای مقاطع ارشد و دکتری چند سال هست؟
من ۳۱ سال دارم و ارشدم رو از دانشگاه علامه طباطبایی تو رشته علوم سیاسی گرفتم. آیا با توجه به شریط سنی ام شانسی برای خوندن دکتری توی فرانسه دارم؟
24th سپتامبر 2013 در ساعت 6:46 ب.ظ
سلام به شما دوست عزیز و ممنون بابت زمانی که واسه بجه های جویای علم ایرونی گذاشتی!
دوست عزیز،من لیسانس نرم افزار و لیسانس حقوق دارم.همچنین فوق لیسانس حقوق عمومی دارم و الان هم یه ترم دیگه دارم که که فوق لیسانسه فناوری اطلاعاتمو بگیرم.می خواستم بپرسم آیا فرانسه میشه چند رشته همزمان خوند؟اگه آره تا چند تا رشته رو میشه همزمان دنبال کرد؟آیا همشو میشه رایگان خوند یا سقف داره تعدادش؟در ضمن من الان ۳۱ سالمه! ممنون میشم!
15th اکتبر 2013 در ساعت 3:20 ق.ظ
سلام من لیسانسه مهندسی الکترونیک از دانشگاهه آزاد اردبیل دارم برای ادامه تحصیل میتونم رشته پرستاری در فرانسه بخونم چون مهندسی بازار کار نداره اما با پرستاری کاریابی آسونتر و بهتر هاست
31st دسامبر 2014 در ساعت 4:17 ب.ظ
سلام امین جان بابت وبلاک خوبت تشکر میکنم یه سوال داشتم امیدوارم ج بدین من دیپلم طراحی وب دارم میخاستم بدونم راجع به این رشته در دانشگاههای اونجا میتونم ادامه تحصیل بدم راجع به هزینشم توضیح بدین ممنون میشم
1st فوریه 2015 در ساعت 4:01 ب.ظ
ممنون\
23rd آوریل 2015 در ساعت 12:10 ب.ظ
سلام،در حال هزار من در ایران مشغول خاندن زبان فرانسه هستم در کلاس خود سفارت در سطح b.1.3 میخواستم بدونم آیا من میتونم از کشور فرانسه در رشته زبان فرانسه پذیرش بگیرم و آیا همچین رشته ی در اونجا در دانشگاه وجود داره و من باید اینجا تا چه سطحی مدرک زبان داشته باشم و چطوری میشه پذیرش گرفت ؟ لطفآ اگر اسمی از این دانشگاه ها دارد به من معرفی کنید ممنون میشم