با سلام به دوستان و علاقمندان به تحصیل در فرانسه،
امسال متاسفانه یکی از بدترین سالها در صدور ویزای دانشجویی بود به طوری که براساس اخبار موثق حدود ۷۰ درصد درخواست ها رد شده است، تقریبا درهیچ سالی این وضعیت سابقه نداشته و این مسئله باعث سردرگمی بسیاری از دوستان شده. در واقع افرادی که با هزینه های بسیار اعم از هزینه های ترجمه، یادگیری زبان، مدارک مالی، گرفتن پذیرش و … وارد این پروسه ی پر زحمت می شوند، بعد از این همه وقت و انرژی با مهر رد ویزای سفارت رو به رو می شوند.
حتی بسیاری از دوستان که دارای بورس اراسموس، یا بورس های معتبر دکترا بوده اند، ویزایشان رد شده. بر طبق شنیده ها، بعضی از دوستان به طرح اعتراض به وزارت علوم ایران پیوسته اند که البته به دلیل عدم انسجام این کار، مشخص نیست آیا نتیجه ای خواهد داد یا خیر!
از طرفی شنیده های بسیار معتبر خبر از این میده که از امسال دولت فرانسه براساس قوانین خاصی اجازه ی تحصیل به دانشجویان ایرانی در رشته هایی خاص را نمی دهد که البته پیگیری بیشتر نشان از گستردگی این قضیه و عدم اجازه ی تحصیل در تمامی رشته های علوم پایه می باشد.
دوستانی که در سفارت هستند به این قضیه اشاره داشتند که بیشتر رد ویزاها به علت کمبود مدارک مالی (به غیر از ۶۰۰۰ یورو) بوده و افرادی که مدارک مالیشان بالای ۱۰۰ میلیون تومان بوده شانس بسیار بالاتری نسبت به بقیه داشته اند. البته این قضیه نسبی است چون افرادی بودند که با داشتن پذیرشهای معتبر (سوربون) در رشته های انسانی و مدارک مالی بالا، رد ویزا شده اند.
اگر یادتون باشه در سال ۲۰۰۸ دکتر احسان نراقی مقیم پاریس نامه ی بلند بالایی به آقای سارکوزی نوشت (اینجا) و خواستار تجدید نظر دولت فرانسه در مورد وضعیت اسفناک صدور ویزا در ایران شد. او در گوشه ای از این نامه نوشته :
” روال سال گذشته هنگام پذیرفتن تقاضاهاى آنها این بوده است « سه ماه دیگر به سفارت مراجعه کنید تا از تصمیم پاریس مطلع شوید » و این رشته سر دراز دارد. این افراد به من مىگویند آنها وقتى پس از ارسال مدارک خود و مکاتبه مفصل با یکى از دانشگاههاى فرانسه براى تحصیل در دوره لیسانس یا دوره دکترى پذیرفته مىشوند براى اخذ ویزا مشکلات طولانى و غیرقابل پیشبینى براى آنها عنوان مىشود و واى به حال زن و مرد جوانى که به عنوان زن و شوهر صادقانه وضع واقعى خود را به اطلاع سفارت مىرسانند. اگر با پاسخ رد مواجه نشوند با هزار زحمت ویزا به یکى از دو زوج داده مىشود و لاغیر. بهانه سفارت در این موارد این است که ممکن است شما زن و شوهر قصد مهاجرت به فرانسه را داشته باشید در صورتى که کسانى که درخواست ویزا مىکنند آمادگى دارند که همه نوع ضمانت مالى و رسمى براى بازگشت به ایران به سفارت بدهند. آیا علاقهمندان به رواج زبان فرانسه (فرانکوفونها) در سراسر دنیا از وضعى که براى ایرانیان بهخصوص مشتاقان تکمیل تحصیلات جوانان بهوجود آمده خوشحالند؟ “
دوست خوبم مریم خانم که امسال برای ویزا اقدام کرده بودن درباره ی وضعیت ویزای امسال مطلبی رو برام فرستادند که عینا براتون میزارم، با تشکر از ایشون:
سلامی دوباره
امیدوارم که مزاحم تعطیلات آخر هفته شما نشده باشم. اتفاقا میخواستم سر فرصت راجع به این قضیه برای شما مطلبی بنویسم تا در وبلاگتون استفاده کنید. سعی میکنم خلاصه و کوتاه بگم،
ببین دوست عزیز ، در رفتار نامناسب و تحقیر آمیز کارکنان سفارت چه بخش فرهنگی و چه بخش سفارت شکی نیست ؛ و همه ی این ها نتیجه ی روابط نامساعد ایران با اروپا و حتی بازتاب رفتار برخی مراجعه کنندگان میتونه باشه. من بارها دیدم در این صف های طویل مردم برای زود تر رفتن به هم توهین میکنن و کار به برخورد فیزیکی کشیده میشه!
حتی سرباز ایرانی هم جرات نمیکنه نزدیک بشه و مداخله کنه. البته تابستون همیشه شلوغه ولی بی نظمی و بی احترامی از خودمون شروع میشه. حتی جلوی گاردی های سفارت هم برخوردهای ناشایستی میکردن !
بگذریم… شما خیلی بهتر از من میدونید که دادن ویزا به همه ی کسانی که درخواست دادن کاملا نامعقوله. من اینون به این خاطر نمیگم که خودم الان ویزا گرفتم . چون کاملا با مشکلات اینجا از قبل آشنا بودم. و برای من مدینه ی فاضله یا بهشت برین نبود. اما متاسفانه خیلی از دوستان چه پسر و چه دختر به خاطر محدودیت ها و فشارهای وارد بر جامعه ، به نوعی در حال فرار هستن. که البته تا حد زیادی حق دارن. من کسانی رو دیدم که هنوز ویزا نگرفته، کلی از جا در رفته بودن و خودشونو گم کرده بودن! و حتی کسانی که رنگ چشم و ابرو را تغییر دادن تا از حالا خودشونو وارد دنیای جدیدی کنن! یعنی پشت این درخواست، هدف مشخص، منطق و اراده ای وجود نداره.
واغلب در اولین برخوردها این گروه قابل تشخیص هستن. مثلا دختری بود که اغلب در حواشی بود و مدام در حال تماس با دیگر متقاضیان بود. حتی مدرک مسکنش را داد یکی از همین بچه ها براش جور کنه که چون اون دختر اسم شهر را اشتباه متوجه شده بود،در شهر دیگری برایش خونه پیدا کرده بود. و در نتیجه رد ویزا شد. یا کسانی بودند که متراژ خانه و تعداد افراد خانه ی اصلا معقول نبود: آپارتمان ۵۰ متری با ۴ نفر دیگر که ۲ تاشون پسر بودن برای دختری از یزد!
آفیسر بخش دانشجویی بهش گفت اصلا خودت فکر کن میتونی یه همچین جایی زندگی کنی؟! برای همین خیلی برای مسکن سخت گیری میکردن. چون بعدا همین مسکن برای دانشجویان دردسرساز خواهد شد. من هفت سال توی خوابگاه بودم و مشکلات عجیبی را لمس کردم. حالا تصور کنید یک کشور و فرهنگ دیگه! برای همین به شدت تاکید داشتن که مسکن یا خوابگاه باید برای حداقل یکسال اجاره بشه و مثلا رزرو هتل یا auberges را اصلا قبول نمیکردن.
من یک ماه تمام با خانواده ی صاحبخانه در تماس بودم. عکس های خونه رو دیدم. مکان وجایگاهش را پیدا کردم و صادقانه شرایطم را گفتم. و تمام این ها رو آفیسر پرسید. مثلا اگر خوابگاه یا منزلی در فاصله ی ۴۰ یا ۵۰ کیلومتری محل تحصیل بود، برای اون ها قابل قبول نبود.
من تمام ای میل های صاحب خونه وبچه هاشو پرینت گرفتم و براشون بردم و ۹۰% متقاضیان همین مشکل مسکن رو داشتن. البته عده ای هم در مدارک دست میبردن! دوست صمیمیه من ادعا میکرد حتی کارت دانشجویی براش فرستادن. در صورتیکه کارت دانشجویی فقط در محل ثبت نام دانشگاه صادر میشه! و علاوه بر اون، پرینت مدارک مالی و بانکی را تغییر داده بود. و اون هم رد ویزا شد. بنابراین این سختگیریه مسکن ، بیشتر برای جلوگیری از مشکلات بعدی هست. البته این روهم اضافه کنم که این ها سیستمشون به این شکله که میخوان غربال کنن ببینن چه کسانی واقعا صبر وتحمل این راه رو دارن. مدیر آژانسی که من در اونجا کار میکردم بارها به من گفته بود که در سفارت فرانسه آشنا داره ولی من به هیچ عنوان قبول نکردم. گفتم اگر قراره از این راه خسته بشم، همون بهتر که نرم!!!
نکته ی مهم دیگه سابقه ی کار وفعالیت پژوهشی هست که خلاصه ی اون در رزومه قابل رویت هست. معمولا کسانی که بعد از اتمام تحصیلات سابقه ی کار درست وحسابی ندارن، طبیعتا در غربت نمیتونن چندان موفق باشن یا سختی های زیادی رو به رو هستن؛ و به قول معروف خودساخته نیستن. و حتی گاهی با چند پرسش ساده، جعلی بودن مدارک کار مشخص میشه. مخصوصا رشته های علوم انسانی وهنر.
سابقه ی کار وفعالیت های علمی پژوهشی تا حد زیادی میتونه اون ها رومتقاعد کنه. اینم بگم که موارد مالی اهمیت چندانی نداشت. البته روی ضامن ها حساس بودن. مثلا یکی از پسرهای متقاضی ، شوهر خواهرش را ضامن کرده بود که چهار فرزند داشت و حقوق بالایی هم نداشت و میگفت چون پدرش راضی نیست مجبور شده بود.
نکته ی دیگه اینکه معمولا شهرهای کوچک تر رو سریعتر و راحت تر ویزا میدن. من حدود ۵ پذیرش داشتم و کوچکترین و ناشناخته ترین شهر روانتخاب کردم.
موفق باشین
مطالب مرتبط
20th سپتامبر 2011 در ساعت 1:46 ق.ظ
آقا من که می گم ما اینجا هرچیم دست و پا بزنیم آنچه البته به جایی نرسد فریاد است . پس دست شما هموطنایی که الان اونجایید احتمالا بیشتر می تونید موثر باشید . که یقینا همچین بی خطر هم نیست براتون . شاید باعث بشه شمام بیاید این طرف کنار خودمون . پس در نتیجه این دو مورد که فعلا تعطیل ! می مونه صبر . که شاید این دکتر جون بره و نفر بعدی که تشریف میارن یخورده روابط عمومی بالاتری داشته باشه تا شاید نه تنها با فرانسه بلکه با سایر کشورها هم بتونیم حداقل مثل سابق خودمون رابطه داشته باشیم . نه مثل یه آدم بیمار که باید قرنطینه بشه .
انشاالله … !
20th سپتامبر 2011 در ساعت 8:10 ق.ظ
امین جان اتفاقا میخواستم در همین مورد باهاتون صحبت کنم ولی واقعا وضع اسفناکی بوده ظاهرا خوبه بازهم یک عده تحصیل کرده میخوان وارد خاکشون بشه و اینطور رفتار میکنند حتی اگر پناهنده هم بشن بازهم این حقیقت رو نمیشه انکار کرد که دکتر و… تشریف دارند.از بقیه کشور ها برای مشکلات ویزا اطلاعی نداری امین خان دانشجو و غیره که اونجا باشن؟؟
راستی قالب رو هم که دیدم خوشحال شدم که تغییرش دادی واقعا زیباست شخصا باهاش حال میکنم مرسی (;
20th سپتامبر 2011 در ساعت 1:41 ب.ظ
درود.
واقعاً متاسفم.
به نظر شما این وضعیت تا کی درست می شه ؟
راستی چرا جواب من رو نمیدی ؟
21st سپتامبر 2011 در ساعت 8:33 ق.ظ
سلام یعنی این وضعیت تا کی ادامه داره؟؟؟ برای پذیرش زبان هم وضعیت همینطوریه یا نه ؟؟ ممنون میشم جواب بدید. با تشکر
21st سپتامبر 2011 در ساعت 4:52 ب.ظ
ممنون از مسعود و محسن عزیز،
مسعود جان باید ببینیم طرف کی میخواد بره!
محسن جان وضعیت صدور ویزا برای تمام اروپا بسیار بهتر از فرانسه هست
21st سپتامبر 2011 در ساعت 4:53 ب.ظ
حسین جان فعلا معلوم نیست، شاید سال بعد
ایمیل بزن باز، شاید جا افتاده مرسی
21st سپتامبر 2011 در ساعت 4:54 ب.ظ
مریم خانم این وضعیت در حال حاضر شامل بیشتر ویزاها میشه
22nd سپتامبر 2011 در ساعت 1:59 ق.ظ
مرسی امین جان، بد نیست به اطلاع علاقمندان مهاجرت به کانادا از طریق زبان فرانسه برسونید که مصاحبه سفارت از مدتی پیش به علت ناآرامی های اخیر در سوریه ، از طریق سفارت کانادا در ترکیه انجام می پذیرد.
22nd سپتامبر 2011 در ساعت 12:16 ب.ظ
امین خان منظورم صدور ویزای فرانسه برای کشورهای دیگه بود ایا اونا هم چنین مشکلاتی رو دارند؟؟حداقل در بین کسانی که اونجا میشناسید یا…
22nd سپتامبر 2011 در ساعت 1:50 ب.ظ
سلام امین جان
قابل توجه شما و سایر دوستان:
۱-این داستان برا آلمان هم بوده
۲-به نظر میرسه که نوع تحریم جدید در سکوت باشه.
۳-کل رشته های علوم و نه علوم پایه -به بیان دیگر آنچه که در جهان بدان علم اطلاق میشود!یعنی علوم پایه کاربردی و مهندسی!!
24th سپتامبر 2011 در ساعت 3:47 ب.ظ
combien coute un voi aller et retour a paris ?
25th سپتامبر 2011 در ساعت 7:30 ق.ظ
سلام
خوبی؟
27th سپتامبر 2011 در ساعت 3:55 ق.ظ
salam amin
omidvaram ke az pa dar naiand va ba darkhast dobare moafagh beshan chon nemonash ra parasal dideh budam.
28th سپتامبر 2011 در ساعت 5:52 ق.ظ
سلام می خواستم بپرسم مدارک مالی به جز ۶۰۰۰ یورو چیه و باید چقدر باشه و دیگه اینکه ایا بعد از دریافت ویزا از یک شهر و رشته خاص امکان تغییر شهر و دانشگاه وجود داره یا نه ( تغییر رشته چطور) و نهایتا اینکه اگه کسی رد ویزا بشه و دوباره درخواست بده چقدر طول می کشه دوباره جوابش بیاد
29th سپتامبر 2011 در ساعت 8:57 ق.ظ
salam.mikhastam beporsam vaziate reshteye memari chetor?
30th سپتامبر 2011 در ساعت 6:19 ق.ظ
salam.khubin amin?
mikhastam bedunam belakhare ki in vasat bishtar taghsir dare?sefarat ya motaghazi ha ke madarek e eshtebahi ya mohasebeye badi mikonan ke sefarat tarjih mide visa shun ro rad kone?
ye soalam dashtam shabih be soal e nima…aya mishe reshte ya daneshgah ro bad az gereftan e visa avaz kard?
mamnoon
movafaght bashin
30th سپتامبر 2011 در ساعت 6:23 ق.ظ
سلام امین.خوبی؟
من بالاخره نفهمیدم سفارت عمدا ویزا نداده یا اینکه متقاضی های عزیز مدارکشون اشتباه بوده یا محاصبه را جوری انجام داده اند که سفارت ترجیح داده ویزای اونا رو رد کنه؟!!!
یه سوال هم مثل نیما داشتم:آیا میشه بعد از ویزا گرفتن دانشگاه یا رشته رو عوض کرد؟
ممنون.
موفق باشی.
30th سپتامبر 2011 در ساعت 10:57 ق.ظ
من به همه اونایی که قصد ادامه تحصیل در خارج کشور رو دارن, توصیه میکنم کشور فرانسه رو در اولویت آخرشون قرار بدن.
هر سال آمار ریجکت شده ها از سال قبل بیشتر داره میشه, واقعا این کشور ارزشو نداره آدم وقت و پولشو برای تلف کنه.
30th سپتامبر 2011 در ساعت 3:50 ب.ظ
سلام.
خطاب من به این مریم خانمه. من مطمئن هستم که ویزا گرفتنتون ، روی نظراتتون اثر گذاشته. به نظر من خیلی غیر منصفانه قضاوت کردید. من از حرفای شما اینو متوجه شدم که تمام کسانی که ویزاشون رد شده، یا پرونده شون اشکال داشته، یا اینکه ناصادقانه رفتار کرده اند.
خانم عزیز، بازی های سیاسی، با این داستانها خیلی فرق می کنه. کاری به صداقت یا عدم صداقت ما نداره. ویزا یک چیز سیاسیه و قضیه اش خیلی پیچیده تر از اینهاست. همیشه فکر نکنید که اون ها حق دارن. و با مثلا به خاطر پرونده ی ناقصمون ویزامون رد شده. من کسانی رو می شناسم که خیلی پرونده ی خوبی داشتن به طوری که «آفیسر» (!) سفارت گفته : «چه پرونده ی خوبی دارید، این پرونده ایه که می شه روش کار کرد» (یعنی پرونده کامله). و ویزای این شخص رد شده. این شخص در کمال صداقت هم اقدام کرده و رنگ چشم ها یا موهاشو هم عوض نکرده. اما رشته اش علوم پایه بوده.
یا حق
30th سپتامبر 2011 در ساعت 4:51 ب.ظ
ای بابا
همه میخوان برن ،بمونید به ایران خدمت کنید بابا
1st اکتبر 2011 در ساعت 5:29 ق.ظ
سلام سارا جان به نظر من بیشتر مسأئل سیاسی دخیل هست وگرنه پروندهها همه کامل هست
بله میشه عوض کرد به شرط اینکه پذیرش داشته باشی ازشون
1st اکتبر 2011 در ساعت 7:45 ق.ظ
خب حالا یعنی چی.. من منظور از گذاشتن این نامه رو نفهمیدم.که بقیه بیان یا نیان؟ که چیکار کنن این جوونای مملکت آخرش؟
1st اکتبر 2011 در ساعت 4:25 ب.ظ
فرانسه دیگه شورشو درآورده یکی دوستای من هم که امسال اقدام کرده درخواست ویزاش رد شد. باز دم آمریکا گرم با اینکه ایران و آمریکا روابط دیپلماتیک با هم ندارن ولی تا حالا به اکثر دانشجوهای ایرانی بدون دردسر ویزا داده.
من دلم برای کسایی میسوزه کلی از وقتشونو صرف یادگیری زبان سخت فرانسه کردن و بعد از گرفتن پذیرش از دانشگاههای فرانسه و تحمل هزینه های گزاف ترجمه و تائید مدارک با جواب رد سفارت مواجه شدن.
2nd اکتبر 2011 در ساعت 1:15 ب.ظ
سلام امین جان خوبی؟ دیدی گفتم ممکنه سوئ تفاهمب یشه!!!!!!! من هیچ وقت منظورم این نبود که فقط پرونده های ناقص رد میشه. میخواستم بگم که اولا توی این راه محکم قدم بردارن با منطق نه صرفا با احساسات ، و دوم این که خیلی ازاین پرونده ها واقعا اشکال داره. اگرچه ،به هیچ عنوان نمیشه روابط سیاسی را بی تاثیر دونست. و بدون شک خیلی ازپرونده ها با بی انصافی رد میشه.
موفق باشی
4th اکتبر 2011 در ساعت 5:53 ق.ظ
من یکسال تمام وقت روی تحقیق رفتن به فرانسه و نحوه اخذ ویزای دانشجویی به این کشور گذاشتم. دوسال هم زیان خوندم اونهم با یک معلم فرانسوی الاصل که از لحاظ لهجه و گرامر هم مشکلی نداشته باشم. با توجه به دوستان نزدیکی که اونجا دارم مشکل محل اقامت و متراژ منزل هم نداشتم/کلیه مدارکم کامل بود و برای M2 Art Plastique از دانشگاه استراسبورگ پذیرش گرفتم، مدارک مالی و سوابقم هم همه کامل و درست و در کمال صداقت بودو مصاحبه ام هم خیلی خوب انجام شد. در تایید حرفهای خانم سارا رنگ مو و چشمم هم همونیست که بود، ولی ویزام رد شد.
الان یک هفته است که در شوک و بهتم و بجز هزینه هایی که در این راه انجام دادم بیشتر ازلحاظ روحی ضربه خوردم
خانم مریم عزیز
بهتون تبریک میگم اما پیشنهاد می کنم اینقدرکلی و بر اساس نگاه شخصی تون روی این زمینه قضاوت نکنید، در جائیکه حدود ۷۰ درصد ویزاها رد شده، و با قوانینی که فقط محدود به ایرانیها میشه، تحقیر و عدم اعتبار کشورتون و هم وطنانتون دردیه که شامل خود شما هم میشه البته اگر براتون مهم باشه
4th اکتبر 2011 در ساعت 7:47 ق.ظ
سلام
عجب!!!!!!!! از دست دوستان شما
اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم
راستش من در حال حاضر فرصت ندارم مطلبی که شما در پستتون گذاشتید رو کامل بخونم
اما یادم هست که کسی رو جمع نبستم و یه این نکته اشاره کردم که در رفتار تحقیرآمیز کارکنان
سفارت هیچ تردیدی نیست. من خودم بارها با چشمان اشک آلود از سفارت خارج شدم….. بگذریم
ببین دوست عزیز با زبون خودتون یا بهتره بگم با قلم خودتون به این دوستان نازنین بگید
که من کاملا درکشون میکنم و بهشون حق میدم. اما برای اون ها که در آغاز یا نیمه ی راه هستن
این مطالب بیشتر به درد میخوره. به نظر من البته. و اما قبلش بگم یکی از دوستان من با وجود
این که بهش زنگ زده بودن که ویزاش آمده، ولی وقتی برای تحویل پاسپورت رفت گفتن رد شدی!!!!!!!!!!
پس هیچ حساب و کتاب و فرمول خاصی وجود نداره و چه بسا کسانیکه مدارک ناقصی هم داشتن ویزا گرفتن
اما تاکید من بر این بود که ندادن ویزا، برباد رفتن آرزوها نیست. اگرچه آبرو و اعتباری از ایران بزرگ نمونده
اما زندگی جریان داره و افسوس خوردن گذشته هیچ مشکلی رو حل نمیکنه.
یک نکته ی مهم دیگه: این جور کارها البته یه ظرافت های خاصی داره. مثلا من پنج پذیرش مستر۲ و دکترا
از شهرهای استراسبورگ، آمین، متز، نانسی، مولوز و گرونوبل داشتم. اما اون که از همه کوچک تر و ناشناخته تر
بود رو انتخاب کردم که ریسک کمتری داشته باشه. و این که من مدت زیادی مسئول پرونده های مهاجرت آمریکا، استرالیا
و کانادا بودم و حتی برای پرونده های بیزنسی هم ویزا گرفتم. پس تمام این حقارت ها و بی اعتباری ها رو با تمام وجود
حس کردم.
موفق باشی
در پناه حق
5th اکتبر 2011 در ساعت 3:58 ب.ظ
سلام به همگی
خیلی خوب میشد اگه که میتونستیم تحمل شنیدن نظرات همدیگرو داشته باشیم بدون اینکه اینقد سعی کنیم نظرات خودمونرو ………………..
سفارت یه راه بی دردسر پیدا کرده به نام تایید ترجمه برای پرداخت حقوق کارمندان محترمش ، در واقع دوستان عزیز شما الان همه به نوعی کارفرما شدین ودارین حقوق پرداخت می کنین ، دیگه ناراحتی که نداره ، کلی پرسنل دارین توی سفارت.
تازه این که چیزی نیست که ، چون که بانک تجارت هم بهش خیلی برخورده گفته حالا که اینطوریه ما چرا استفاده نکنیم …. یکی دو هفته پیش بخشنامه به تمام شعبات ارزی ارسال شده که برگشت حواله ۶۰۰۰ یورو البته ۵۹۵۰ یورو به کسانی که ویزاشون رد میشه و میخوان پولشونو بگیرن فقط به صورت معادل ریالی اونم با نرخ دولتی امکان پذیره …………. اینارو از طرف رئیس شعبه اسکان میگم که واقعا بسیار آدم با منطقیه و طبق گفته خودش تنها کسی بوده و تنها شعبه ای بوده که تا حالا در برابر این جریان مقاومت کرده………….. اما خوب هیچی قابل پیش بینی نخواهد بود پس تا یوروهایی که خریدید ۱۷۰۰ تومن رو ، با شما ۱۴۵۰ تومن حساب نکردن برید پس بگیرید که فردا ممکنه فقط ریالو به چشم ببینید.
متاسفم از این وضعیت
5th اکتبر 2011 در ساعت 5:34 ب.ظ
سلام
ممنونم از مطلبتون در مورد ویزاهای امسال
واقعا همینطوره ، منم هنوز منتظر جواب هستم.
انتظار کشیدن واقعا سخته
6th اکتبر 2011 در ساعت 4:55 ب.ظ
سلام به امین نازنین به خاطر لطف و حوصلهههههههههه. به نظر من به قول خانم مریم هیچ فرمولی نداره و شاید واقعا بعضی پرونده ها ناقص باشن. اونایی که ویزا نگرفتن نباید به اونایی که گرفتن حمله کنن!!!!!!!!!!!!!!!! موفقیت هر ایرانی موفقیت همه ی ماست. ویزای من بار اول رد شد دوباره درخواست دادم و حالا که اومدم میفهمم بعضی از سخت گیریهاشون درست بود و منطقی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لول
پس تا یکی یه چیزی میگه به خودتون نگیرین.
پاینده و پیروزباشین
6th اکتبر 2011 در ساعت 4:58 ب.ظ
در ضمنننننننن الان همه اسیر و بازیچه ی سیاست غلط ایران هستیم. پس دیگه غرغر نداره. راستی امین اقا این سایتت توی ایران خیلی ف…تر میشدا. از ما گفتن بود!!!!
7th اکتبر 2011 در ساعت 1:43 ق.ظ
سلام. خسته نباشید.
سارا خانم و مریم عزیز من واقعا از لطف شما ممنون هستم که به سوال من هرچند با عصبانیت پاسخ دادید.
ولی لازم هست که بگم من منظوری ندارم که کسانی که رفتن سفارت چه شکلی بودن…من در ایران هستم و تنها منبعی که دارم این سایت و دوستانی که به فرانسه رفته اند،و نظرات متفاوتی که شنیده میشه.وقتی سوالی پرسیده میشه یعنی اینکه ابهامی وجود داشته و نویسنده رو مجبور به مطرح کردن سوالش زا افرادی میکنه که میدونه حرفهاشون بیشتر از روی منطق و صحیح است،لطفا سوال را با انتقاد یا حمله اشتباه نگیرید.به نظر من کسانی که رفتن رو انتخاب میکنن شاید از اوضاع داخلی به ستوه آمده اند…پس من هم مثل شما دلم نمی خواهد به ایرانی ها بی احترامی شود و از این حقیقت تلخ خیلی عصبانی هستم…..نه غرضی در عنوان کردن سوال داشتم و نه چیز دیگری…
با نادر و پری هم موافق هستم…بیایید اندکی با دید مثبت به نظرات هم نگاه کنیم…
موفق و سربلند و پیروز باشید….lol
7th اکتبر 2011 در ساعت 11:23 ق.ظ
سلام به دوستان من با حرف دوست عزیز آقای نادر و پری خانم مواقفم، مریم نظرشو گفته و برای من محترمه کاملا، البته نظر من بیشتر به خاطر مسائل سیاسی هست، چون بودند کسانی که از نظر من مدارکشون کامل نبوده و ویزا گرفتن و بالعکس، تقریبا میشه گفت کاملا قضیه شانسی شده!
من از صحبت های نادر عزیز، شاخ درآوردم !! یعنی واقعا غیر قابل تحمل هست، ایران زنگ زدم تا دوستان از طریق وزارت علوم یا بانک مرکزی مطلع شن!
پری خانم مگه الان سایت ف… شده؟ یه سالی بود بعد درست شد.
8th اکتبر 2011 در ساعت 3:22 ق.ظ
سلام به همه از همه بچه ها خواهش می کنم تو این دو راهی که گیر کردم منو راهنمایی کنن : من عاشق زبان و فرهنگ فرانسه هستم و از ارزوهای بزرگ من اینه که در فرانسه تحصیل کنم تو نظرات بچه ها چیزهایی هست که ادم رو واقعا می ترسونه از طرف دیگه اتریش وایتالیا هست که ویزاشون راحته ولی من هرگز عشق و علاقه ای که به فرانسه دارم رو به این کشورها ندارم به نظر شما من که کی خوام برای کارشناسی مهندسی(احتمالا معماری) اقدام کنم پای علاقم وایسم و پی همه چی رو به تنم بمالم و برای فرانسه اقدام کنم یا این که راحتتر برای این کشورها اقدام کنم اینم بگم که هنوز کوچکترین اقدامی برای هیچ کشوری نکردم و هیچ زبانی هم نمی دونم پیشاپیش ممنون
8th اکتبر 2011 در ساعت 3:25 ق.ظ
{من الان ایرانم اون پرچم المان به خاطر وی پی .. هست }
9th اکتبر 2011 در ساعت 6:19 ق.ظ
@Nima
برای فرانسه درس خوندن شما باید تقریبا ۵۰۰ ساعت زبان فرانسه خونده باشین تا دچار مشکل زبان نشین چون اینجا انقدر مشکل زیاد پیش میاد (مخصوصن در مورد کار های اداری و کاغذ بازی های رایج ) که اگر زبانتون خوب نباشه واقعن حل کردنشون محاله و فقط آدم رو افسرده میکنه.
اما دوستانی هم هستن که معتقدن انقدر زبان خوندن لازم نیست یا کلان دانشگاه و مدرسه انگلیس زبان میرن ، شما از اون ها هم سوال کنین و نظرشون رو بپرسین
9th اکتبر 2011 در ساعت 6:48 ق.ظ
سلام به امین آقای با صفا! راستش چی بگم اینترنت در ایران پدیده ی شده برای خودش. گاهی فیلت میشه. و ای کاش این خوانندگان مطالب شما کمی صبور بودن تا اگر یک نفر نظری میده حمله نکنن و بد برداشت نکنن. به نظر من این خانم مریم خیلی موفق بوده که چند پذیرش گرفته و سابقه ی علمی هم داشته و شاید بهتر بود میشد اطلاعات بیشتری در اختیار بقیه میذاشتن. چون من هم واقعا کلی ابهام دارم!!!!
و در جواب نیما هم باید گفت که به نظر من هرکسی علاقه و پشتکار داشته باشه، ناخودآگاه مسیر براش هموار میشه…… بازم مرسی که حوصله میکنید و این همه زحمت میکشید
با آرزوی موفقیت برای همه جوانان ایرانی
9th اکتبر 2011 در ساعت 12:45 ب.ظ
سلام امین خان…
اگه یادتون باشه یک بار هم تلفنی با شما صحبت داشتم…امروز جلسه بخش فرهنگی سفارت بودم …آقایی که صحبت کرد به این مطلب اشاره کرد که درصورت رد شدن ویزای تحصیلی ،در صورت اقدام دوباره برای ترم بعدی یا سال بعد ، این یک امتیاز بسیار منفی به حساب می یاد…در صورتیکه در صحبتی که با شما داشتیم ، خاطرم هست که شما صحبتی از این مطلب کردید که در صورت رد ویزای تحصیلی(البته نه به دلایل سو سابقه یا هر دلیل مجرمانه ای یا ریجکتی ) در تشکیل پرونده مجدد برای زمانی بعد امکان اخذ ویزا بیشتر خواهد بود…
آیا من منظور شما را اشتباه متوجه شدم یا اینکه رویکرد سفارت در این خصوص تغییر کرده؟؟؟
(هرچند که سفارت بسیار سخت گیرانه و غیر قابل پیش بینی برخورد کرده)
ممنونم و منتظر جوابتون هستم…سلامت و موفق باشید.
10th اکتبر 2011 در ساعت 5:42 ق.ظ
سلام. خوبید؟ ببخشید اقا امین من توی ایران با یه موسسه اعزام دانشجو صحبت کردم ایشون گفتن تو که مدرک زبان فرانسه نداری ، ما برات پذیرش زبان میگیریم که بری فرانسه یک سال زبان بخونی بعد دیگه واسه دانشگاه اقدام کنی. میخواستم ببینم این حقیقت داره؟؟؟ یعنی میشه بدون اینکه حتی یه کلمه زبان بلد باشی بری فرانسه زبان بخونی؟؟؟؟ بعد اصلا چنین ویزایی میدن؟؟؟
10th اکتبر 2011 در ساعت 4:02 ب.ظ
سلام آقای مسعود، تا اونجا که تجربه نشون میده، اینطور نیست و معمولا منفی اولی رو درخواست های بعدی تاثیر بدی نداشته!
10th اکتبر 2011 در ساعت 4:04 ب.ظ
سلام نجمه خانم، ممنون از شما، نه اینطور نیست! بدون دونستن زبون غیر ممکن هست.
11th اکتبر 2011 در ساعت 12:54 ق.ظ
سلام اگه کسی سال اول یا دوم لیسانس در ایران باشه و اقدام کنه پذیرش سال اول لیسانس بهش داده میشه یا سالهای دوم و سوم و ایا تعداد واحد هایی که پاس کرده مهمه که پذیرش چه سالی بهش بدن یا تعداد سالهایی که پاس کرده مثلا کسی که دو سال دانشگاه رفته رو حتی اگر واحدهای یک سال رو پاس کرده باشه سال دومی حساب می کنند و بهش پذیرش سال سوم می دن یا به تعداد واحدهاش و مطابقت با چارت خودشون توجه می کنند و سوال دیگه اینکه هر بار که ویزا رد میشه و در خواست مجدد می کنیم چقدر طول می کشه تا دو باره جوابش بیاد یعنی من برای ترم پاییز سال بعد ویزام رد شه و باز اقدام کنم و مثلا موافقت شه جوابش کی میاد واز چه ترمی اونجا شروع میکنم
11th اکتبر 2011 در ساعت 9:05 ق.ظ
سلام آقا امین
من کارشناسی ارشد حقوق دارم . با یکی از موسسه ها ی آشنا صحبت کردم برای ادامه تحصیل در فرانسه . الان ۲ ماهه که دارم خصوصی زبان می خونم . گفتن که برای تسلط و آشنایی با فرهنگ اونا چند ماه زودتر برم . حالا قرار شده پذیرش زبان از لیون بگیرن . بعد برای دوره مستر ۲ یا دکترا از ابتدای سال تحصیلی شروع کنم. آیا با پذیرش زبان و cv مناسب برای ادامه در دوره دکترا به من ویزا میدن؟ ضمنا من متاهل هستم و تنها هم قراره بیام. آیا این موضوع تاثیر گذاره؟ ممنون از راهنماییتون
14th اکتبر 2011 در ساعت 1:35 ب.ظ
من مهدی هستم در فرانسه بهم میگن امانویل مسلط به فرانسه و انگلیسی کارشناس ارشد جهانگردی و توریسم از دانشگاه مارسی دارم مادری فرانسوی دارم و پدری ایرانی . از ایران با دختری ایرانی ازدواج کردم ۲۵ سال در فرانسه بودم و به ایران آمدم چون شرایطم بهتره به دلیل اینکه هم زبان فرانسوی تدریس می کنم و هم در صنعت توریسم و مترجمی مشغول فعالیت هستم من می تونم در فرانسه هم زبان فارسی تدریس کنم بعدا این کار را خواهم کرد
16th اکتبر 2011 در ساعت 1:32 ب.ظ
درود
امین جان اطلاعاتی در مورد اینکه ایا مهندسی صنایع-مدیریت صنعتی-مدیریت پروژه
واسه پذیرش از ایران شانسم چجوریه ؟
چون میدونم بعضی رشته ها رو پذیرش راحتتر میدن
21st اکتبر 2011 در ساعت 11:29 ق.ظ
سلام ،
یادتون نره که ما کشور اشغال و بی ارزشی داریم و پدر افغانیها و عراقیها رو در میارن موقع ثبت نام ، پس گله نکنید که هیچ کس ما رو ادم حساب نمیکنه !
در ثانی خودمون باعث میشیم تحقیرمون کنن ! من فرانسه درسم رو تموم کردم ، هر وقت میگفتم ایرانیم هیشکی باهام حرف نمیزد برای همین میگفتم عراقی هستم چه همدردی و استقبالی از من میشد !!! همیشه میگفتم عراقیم تا با من مث ادم رفتار کنن ، اگه میگفتم ایرانیم کلام پس معرکه بود !
24th اکتبر 2011 در ساعت 2:55 ب.ظ
وقتی یک ایرانی (که شک دارم ایرانی باشه) سرزمین مادریمون ایرانو با این لحن و واژه های پست و بی ارزش یاد می کنه دیگه چه انتظاری می شه از غیر ایرانی داشت..جناب رامین خان شما خودتونو ایرانی ندونید من گمان می کنم شما یا مغولی یا از جنس عربهای بدوی هرچند اونها هم به سرزمینشون توهین نمی کنند…وطن من خاکیه که انسانهای بزرگی در آغوشش جاگرفتند…وطن من سرزمینیه که شاید زیباترین لحظه های شکوه و افتخار در اون معنا یافته…بگذریم از این که بدترین دورش به من وما رسیده ولی مطمئن باش که افتخار من اینه که توی بدترین شرایط برای ایران و به عشق تمام خوبیها و تمام انسانها لحظه هام تقدیم می کنم…و من هم در همین زمانه سخت و هرج ومرج که فضای ایران عزیزم را غبارآلود کرده در خارج از کشور بودم و متوجه نگاهها و کم توجهی ها شدم ولی با افتخار گفتم ایرانیم، البته اگر لیاقت این ملیت را دارا باشم…ضمناً هیچ کینه ای هم از خارجی هایی که احیاناً ناخوشایند رفتار کردن ندارم و اصلاً ناسیونالیست و نژادپرست نیستم ولی احترامی که به اصالتم و به تمام آریوبرزن ها، ابن سیناها ، ابوریحان ها، زکریای رازی ، فارابی ، فرهاد ها ، انوشیروان ها ، کاوه ها، خرقانی ها ، سهروردی ها، خیام، بروجردی ها، بهجت ها، فروغی ها، هدایت ها،شریعتی ها، مهندس بازرگان ها، بختیارها، سحابی ها و …قائلم و احترامی که برای تمام انسانها و هر نقطه از زمین خداوند بزرگ دارم بنده را مجاب می کنه بر غروری سرشار و شعف و عزمی بسیار برای پیشرفت و آبادی سرزمین مادری من :ایران.
24th اکتبر 2011 در ساعت 2:59 ب.ظ
سالها دل طلب جام جم از ما می کرد وآنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد
گوهری کز صدف کون و مکان بیرون بود طلب از گمشدگان لب دریا می کرد
25th اکتبر 2011 در ساعت 12:26 ق.ظ
مرسی مسعود خان عالی بود کم کم داشتیم نا امید می شدیم
اروپاییهایی که تو اوج عظمت . شکوه ایران به گواه تاریخ غار نشین بودند حالا کعبه امال بی خبران و رنج کشیدگانی چون من شده اند به خدا هر کس تاریخ ایران رو در دوره های مختلف بخونه و با اعصار موازی خودش در اروپا مقایسه کنه نمی تونه مثل بعضی ازدوستان صحبت کنه ….
شاید فردا روز بهتری باشد…….
28th اکتبر 2011 در ساعت 5:49 ق.ظ
با سلام ،
مسعود خان : شناسنامه من چهره ایرانیم هست که هر وقت منو میدیدن ( اروپاییها ) صورتشونو برمیگردوندن…شک دارین که ایرانیم ؟؟؟؟؟؟ بعضا که شک داشتن به ملیتم همین که میفهمیدن از من دور میشدن….اینهو طاعون !!! همه جور تحقیر و تحمل کردم به من میگفتن تروریست
اگر به قول شما مغوللللللل یا عربببببببببببببب بدویییییییییییییی بودم رفتارشون باهام بهتر می بود !!!
شما شناسنامه منو دیدی که حکم صادر میکنی کجایی هستم ؟؟؟؟؟؟
28th اکتبر 2011 در ساعت 9:19 ق.ظ
سلام به تو رامین عزیزم…من و تو زخم مشترک خورده ایم ولی همدرد نیستیم…من و تو در این نزدیکی ها زیسته ایم ولی برای هم نزیسته ایم…من و تو با هم ما شده ایم ولی منٍ من با منٍ تو ، ما نشده ایم…ولی با این همه زخم من و تو از یک خنجر و یک دست یادگاری شده بر روحمان…گرچه آن دست تبدیل به دستها شده و آن خنجر تبدیل به خنجرها ولی ایران تنها مرهمیست که خدا بر زخمهای من و تو نهاده…و این که مرهم زخمهامان را درد بدانیم شاید کفری باشد از جنس همان ناسپاسی ها و مستی ها و بی وجودی ها که دیروزهایمان را امروز کرد … و مبادا که فرداهایمان هم مثل امروز باشد…
28th اکتبر 2011 در ساعت 9:59 ق.ظ
عشقی که درد عشق وطن بود درد او/// او بود مرد عشق که کس نیست مرد او
29th اکتبر 2011 در ساعت 10:59 ق.ظ
سلام آقای امین،من لیسانس ادبیات انگلیسی در ایران دارم و میخواستم در مقطع فوق در رشتهٔ زبانشناسی یا مدیریت تورسیم در فرانسه تحصیل کنم.میخواستم بدونم که آیا میتونم تغییر رشته بدم به این صورت یا نه؟؟
29th اکتبر 2011 در ساعت 5:15 ب.ظ
مرسی مسعود جان خیلی خیلی قشنگ بود
29th اکتبر 2011 در ساعت 5:17 ب.ظ
جناب آقای رامین، اتفاقا ایرانی در تمام دنیا حتی با این مشکلاتی که آقایون درست کردن، سرفرازه! نمیدونم شما کجای این دنیا بودید که همچین چیزی رو تجربه کردید
30th اکتبر 2011 در ساعت 1:29 ب.ظ
مرسی مسود جان..
از مطالبی که برای آقا رامین گذاشتی خیلی لذت بردم…….
30th اکتبر 2011 در ساعت 5:01 ب.ظ
بازم سلام. میگم این آقای رامین مطمئنه که فرانسه بوده؟!!!!! نکنه آنگولا یا سنگال بوده!!!!!! آخه برادر این چه طرز حرف زدنه. مردم کشورشون ۲۰۰ سال قدمت داره ببین چه میکنن. ما که ۲۵۰۰ سال فرهنگ تمدن داشتیم و داریم. شاید دوستای ناباب به گذرت خورده. شما اصلا نباید اجازه بدی کسی اینجوری حرف بزنه راجع به کشورت. برو یه ذره تو خاطراتت مرور کن. شاید خواب دیده باشی. گمان نمیکنم فرانسوی ها اینجوری باشن. ببین دارن چه جوری با این همه مهاجر و خارجی زندگی میکنن.
30th اکتبر 2011 در ساعت 6:40 ب.ظ
والا من که همچین رفتاری ندیدم اینجا! البته گاهی افرادی بدون دونستن ملیت کم توجهی می کنن اما بی احترامی هرگز. همون کم توجهی رو همهمیشه گذاشتم به حساب شخصیتشون
31st اکتبر 2011 در ساعت 5:43 ب.ظ
من که هر دفعه میگم ایرانیم همه تازه کلی تحویل میگیرن! نه تا حالا تو این چند سال کسی تحقیرم کرده نه بی احترمی دیدم، هر کسی خودش باید خودشو قابل احترام بدون تا بقیه بهش احترام بذارن.
8th نوامبر 2011 در ساعت 4:05 ق.ظ
سلام به همگی،
طبق تحقیقی که من کردم اگر در بانکها حساب ارزی باز کنید بر اساس واحد پولی که داده اید به شما پرداخت می کنند.
مثلا اگر در ابتدا ریال بریزید به حسابتان بر اساس نرخ دولتی ان را به بورو تبدیل می کنند و در نهایت که پول برداشت می کنید مجددا یورو را به ریال تبدیل می کنند. (افزایش و یا کاهش نرخ ارز کاملا در پولی که دریافت می کنید تاثیر دارد)
اگر با دلار حساب بار کنید در انتها به شما دلار می دهند .
10th نوامبر 2011 در ساعت 10:48 ق.ظ
سلام، مرسی دوست عزیزم به خاطر توضیحاتت
11th نوامبر 2011 در ساعت 8:29 ب.ظ
این مریم خانوم همونی نیست که اومده لیل درس بخونه؟!
14th نوامبر 2011 در ساعت 6:50 ق.ظ
کدوم مریم خانم؟
14th نوامبر 2011 در ساعت 5:34 ب.ظ
نو فونسیون پ
14th نوامبر 2011 در ساعت 5:39 ب.ظ
لا قسون دو پلو فو ا تودوق لا میلوق
6th ژانویه 2012 در ساعت 3:50 ق.ظ
سلام بر امین
مطلبی که در تاریخ ۱۷ آبان در مورد تبدیل عرض نوشته بودی رو تازه خوندم.
میشه یه کم بیشتر در موردش توضیح بعدی؟
مثلا اگه من به جای ۶۰۰۰ اورو ۱۲۰۰۰۰۰۰ ت واریز کنم و به یورو تبدیلش کنن بعد از چند ماه که یورو گرونتر یا ارزونتر میشه ممکنه پول بیشتر یا کمتری با توجه به افزایش یا کاهش اورو به من بدن؟
سوال دیگه این که آیا معادل ل ۶۰۰۰ یورو میشه دلار واریز کرد؟
مرسی منتظرم
6th ژانویه 2012 در ساعت 8:33 ق.ظ
سلام، من فکر میکنم به همون یورو بهت برمیگردونن، نه فقط باید یورو باشه، با اینحال از سفارت بپرس
21st ژانویه 2012 در ساعت 4:24 ق.ظ
سلام
۱- به هیچ وجه رفتار ناشایست یک مشت آدم تازه به دوران رسیده که به دلیل خوردن دری به تخته الان تبدیل شدن به کارمندان سفارت قابل توجیه نیست. ای کاش می زد و سفارت تعطیل میشد تا ببینیم اینهایی که فکر میکنن با یه روسری برداشتن و دامن خارجکی پوشیدن یا کروات زدن تبدیل میشن به روشنفکر فرنگ دیده، اونوقت دیگه واسه کی میخوان کلاس بذارن و ژست بگیرن. باور کنین اگه این حقوق رو نداشتن اکثرشون تاحالا از گشنگی مرده بودن
۲- به هیچ وجه کار سفارت برای زدن مهر ریجکت برای اون مواردی که مریم خانوم فرمودن توجیهپذیر نیست. من خودم حداقل ۶ سال سابقه کار حرفهای توی رشته خودمو دارم، اما آدم باید خیلی احمق و کوتهبین باشه که فکر کنه چون یه نفر سابقه کار نداره، نمیتونه گلیم خودشو توی شرایط سخت از آب بیرون بکشه. خود من اولین تجربه کاریمو توی یکی از بدترین مناطق ایران، ۵۰۰ کیلومتر دور از خونه، با روزی ۱۴ ساعت کار فشرده و شرایطی که یک ماه به یک ماه ۷ روز مرخصی داشتم (که اونم خیلی وقتها به دلیل فشرده بودن کار مجبور بودم به تعویق بندازم) شروع کردم. آیا به استناد اینکه من قبلاً سابقه کار نداشتم، مسئولین اون شرکت میتونستن درخواست کار منو رد کنن ؟ منی که تبدیل شدم به یکی از بهترین کارمندان اون شرکت ؟
از اون گذشته، اگه مدارک کسی کامل نیستند، خوب عین آدمیزاد بهش بگن که آقا یا خانم، پروندهات این مدارک رو کم داره، بردار بیار و ویزاتو بگیر، برو دنبال زندگیات. اگه مسکنی که گرفته خوب نیست، خوب بهش بگن تا عوضش کنه. نه اینکه آدمو دو سه ماه توی دلهره و انتظار و بیاطلاعی کامل بذارن و بعد هم عین یه روبوت یه مهر بزن توی پاسپورتش و تمام زندگیشو نابود کنن. آخه اون کارمندان احمق و احمقتر از اونها، اون مدیران احمق وزارت خارجه فرانسه باید بدونن که طرفشون یه انسانه نه یه ماشین و این مهر زدن، مثل مهر زدن بانک روی فیش پرداخت پول نیست. این سرنوشت یک انسان هست. باید از دیدگاه کار راه انداختن به مسئله نگاه کنن نه از دیدگاه مسئولیت از سر خودشون باز کردن. چرا قبل از انقلاب این مسائل نبود ؟ چرا ؟ چرا اون موقع ایرانیها رو در حد یه آمریکائی قبول داشتن و جرات نمیکردن به یک ایرانی کوچکترین توهینی بکنن ؟ برای اینکه میدونستن عواقب داره براشون و دولت ایران پدرشون رو درمیآره و توی دنیا بیاعتبارشون میکنه و حتی میتونه توی دادگاههای بینالمللی ازشون شکایت کنه. الان اینها دارن میبینن آب گلآلوده و اینها هم دارن تا میتونن عقدهگشایی میکنن. آخه میدونن توی دنیا دیگه کسی واسه ایرانی تره هم خورد نمیکنه و دست ایرانی به جایی بند نیست.
۳- اغلب فرانسویها نژادپرستن. والا اون انگلیسیهایی که شهره دنیا هستن به نژادپرستی، الان خیلی بهتر از این فرانسویها هستن. اینها خودشون رو نوک قله فرهنگ تصور میکنن و فکر میکنن مردم کشورهای آسیایی و آفریقایی یک مشت عقب افتاده و حیون هستن. همونطور که توی بند قبلی هم گفتم، اگه قبلاً ماهیتشون رو برای یه سری از کشورها رو نمیکردن، به خاطر ترسشون بود نه به خاطر اینکه انسانهای شریفی بودند.
بهرحال، با وضع موجود بهتره عطای تحصیل در فرانسه رو به لقایش بخشید. کشور متمدن و بافرهنگشون ارزونی خودشون. ای کاش هیچکی اونجا نمیرفت تا اونها نتیجه فرصت دادن به دانشجویان و مهاجران خارجی رو توی سایر کشورها، به خصوص آمریکا و کانادا به چشم میدیدن و درس عبرتی میگرفتن. ای کاش زبان فرانسه ایزوله میشد تا اینها یه کم به خودشون میاومدن.
و در نهایت ای کاش، اعتبار ایران و ایرانی به وضعیت قبل از انقلاب برمیگشت تا کسی جرات نکنه به من و هموطن من به صرف ایرانی بودن به دیده تحقیر و عقبموندگی نگاه کنه و ای کاش، خودمون رو کمتر از اروپاییها و آمریکاییها نمیدیدیم. ملیت، مزیت یا ننگ نیست. ملاک، تلاش، شرف و شخصیت است
12th مارس 2012 در ساعت 7:54 ق.ظ
زنده باد ایران وایرانی
23rd آوریل 2012 در ساعت 10:43 ق.ظ
سلام
لیسانس من فیزیک هست و تصمیم دارم برای مستر مدارکمو به دانشگاهای فرانسه بفرستم .نگرانم که مثل سال گذشته ی دوستانم با ریجکت ویزا مواجه بشم!
6th می 2012 در ساعت 7:57 ق.ظ
سلام من لیسانس نقاشی دارم.الان هم دارم فرانسه میخونم ولی اوله راهم.بااین چیزهایی که درمورد رد درخواستها میشنوم خیلی نگرانم.من میخواستم بعدازاینکه زبانم روبه یک جایی رسوندم برای تحصیل زبان درفرانسه اقدام کنم وبعد همونجاخودم برای پذیرش ازیک دانشگاه خوب اقدام کنم. لطفا بهم بگید آیابرنامه من عملیه؟لطفاراهنماییم کنید.
17th آگوست 2012 در ساعت 11:56 ب.ظ
سلام
من لیسانس عمران از دانشگاه آزاد دارم. میخواستم برای فرانسه اقدام کنم، ولی با خواندن این کامنتها خیلی نگران شدم. تو این وبسایت خوندم که میشه واسه یادگیری زبان فرانسه ویزای یک ساله فرانسه رو گرفت و بعد از همونجا اقدام کرد واسه فوق لیسانس. آیا با این روش راحت تر ویزا میدن؟ احتمال موفقیتش چقدره؟ واینکه اگه فرانسه نشد، با مدرک دانشگاه آزاد واسه کدوم کشور اروپایی که راحت ویزا بده میشه اقدام کرد؟ لطفن راهنماییم کنید. با تشکر
31st اکتبر 2012 در ساعت 5:18 ق.ظ
با سلام.
من جهت PhD /رسارچ از یک انستیتو تحقیقاتی معتبر دعوتنامه داشتم و دارای ۶ پروژه تحقیقاتی خاص و ویژه در رزومه ام بودم و در این پروژه های هایتک نقش منیجر و مدیریت پروژه داشتم.پرونده ام رزومه ام حدود ۶۲ برگ به اضافه مدارک دیگر تحصیلی بود و لکن سفارت فرانسه ریجکت(اجکت بگوییم بهتر است!!!) کرد و خلاصه حال حسابی بهم داد.
خلاصه اینکه هم اکنون در کشور سوییس هم مشغول به تحصیل و هم مشغول به کار هستم.
فقط به دوستان می گویم که سفارت فخیمه فرانسه با توجه به اوضاع کنونی بسیار سختگیرانه با ایرانیان برخورد می کند و یکی از دوستان من که از دانشگاه تهران فارغ التحصیل است بهم اطلاع داد که در ماه اخیر تقریبا ۹۵درصد متقاضیان ویزا ریجکت شده اند و ایشان نیز اجکت شد.
31st اکتبر 2012 در ساعت 5:28 ق.ظ
سلام دوست عزیز
متاسفانه سفارت برای یک سری از رشتهای خاص محدودیت قائل هست و ویزا نمیده
از طرفی دوستانی که بورس دولت فرانسه هستند سخت تر ویزا میگیرند
این عددی هم که گفتید درست نیست چون من شخصا با دوستانی در سفارت آشنا هستم، بهم گفتند که وضعیت ویزا نسبت به پارسال خیلی بهتر بوده و بالای ۵۰ درصد از بچه ها ویزا گرفتند
7th آگوست 2013 در ساعت 7:08 ب.ظ
امروز بعد از ۵٠ روز با اینکه بورس اراسموس داشتم ریجکت شدم!!!!!!!!