قوانین جدید فرانسه برای اقامت دانشجویی
چگونگی تحصیل در فرانسه, چگونگی زندگی در فرانسه 18th نوامبر 2011چند سالی هست که دولتمردان فرانسه قصد دارند قوانین مهاجرت و اقامت در فرانسه را تغییر بدهند و از این طریق جلوی هجوم بیشتر خارجیان را به این سرزمین بگیرند. در سالهالی ابتدایی ورود سارکوزی به قدرت چند تغییر کوچک و جزئی در قوانین اقامتی فرانسه صورت گرفت که با تایید مجلس سنای فرانسه شکل رسمی به خود گرفت، از جمله سخت تر شدن اقامت از طریق ازدواج، خرید خانه و … مهمترین تغییر در این سالها، عدم صدور کارت اقامت ۱۰ ساله از سال ۲۰۰۸ می باشد که این مورد کار را برای خیلی ها سخت کرده.
پراکندگی خارجیان در فرانسه (سال ۲۰۰۶)
امسال دو قانون جدید در مورد اقامت دانشجویی وضع شده که باعث اعتراض بسیاری از دانشجویان خارجی شده. کار در بعضی جاها به اعتصاب و تظاهرات دانشجویی هم رسید ولی این سارکوزی که من میشناسم، آدمیه که به حرف اعتصاب کنندگان فرانسوی گوش نمیده (اینجا رو بخونید) چه برسه به اینکه بیاد به حرف سیصد هزار تا دانشجوی خارجی عکس العمل نشون بده! حالا قانون ریاضت اقتصادی اتحادیه اروپا هم در فرانسه تصویب شده (اینجا) و فرانسه مجبوره کلی صرفه جویی کنه و در این صورت معلوم نیست این ریاضت رو ما خارجیها باید بکشیم یا این فرانسویهای عزیز! خلاصه به قول بچه ها گفتنی بازی پیچیده اساسی!!
مشکل اینجاست که از وقتی مرزهای اتحادیه اروپا برای تعدادی از کشورهای فقیر بلوک شرق باز شد، موج مهاجرت به فرانسه شروع شد. چون فرانسه از شرایط نسبتا بهتری (برای خارجیان) نسبت به کشورهای همسایه برخوردار هست. در نتیجه در حال حاضر در اطراف شهرهای فرانسه یا محل های باز مثل پارک ها، تعدادی زیادی کاروان (ماشین هایی که دارای امکانات کامل یه خونه هستن) دیده میشه. شامل مهاجران کشورهای بلوک شرق اروپا که برای زندگی جدید وارد فرانسه شده اند. این افراد بعضی اوقات در سطح شهر تکدی گری میکنند یا به کارهای سیاه روی میارند. پلیس هم به شدت با اونها برخورد میکنه و گروه گروه اونها رو به کشورشون اخراج میکنه.
حالا قانون های جدید چی هست؟
قانون اول : دانشجویان خارجی هر ساله برای تمدید کارت اقامت دانشجویی باید با نشون دادن گواهی بانکی از حسابشون میزان بنیه ی مالی خودشون رو نشون بدن، قبلا حداقل مبلغ قابل قبول فرمانداری برای تمدید کارت اقامت مبلغ ۴۷۰۰ یورو یا دریافت ماهیانه ۴۶۰ یورو (در ۵ ماه آخر) در حساب دانشجو بود. البته دوستانی که بورس دارن، نشون دادن گواهی بورس کفایت میکنه.
ولی امسال این مبلغ به میزان چشمگیری افزایش یافته و به عدد ۷۷۰ یورو در ماه رسیده (یا گواهی ۶۵۰۰ یورویی) که باعث اعتراضات وسیعی شده ولی خوب قانونی که در فرانسه تصویب میشه تقریبا غیر قابل تغییر هست. در این صفحه که در واقع یک اعتراض نامه هست، می تونید توضیحات کامل در مورد این وضعیت جدید رو بخونید و اگر تمایل داشتید این اعتراض رو امضا کنید.
قانون دوم : از امسال دانشجویان خارجی که تحصیلشان در فرانسه به پایان رسیده، لازمه بلافاصله فرانسه رو ترک کنند حتی اگر کار CDI (قرارداد نامحدود یا همون رسمی) پیدا کنند! در واقع دیگه اقامت دانشجویی به اقامت کاری تبدیل نمی شود! این قانون خیلی ها رو شوکه کرد و واقعا عده ی بسیاری از دوستان مجبور هستند برگردنند! (توضیحات کامل این قانون)
این مسئله هم در فرانسه سرو صدای زیادی ایجاد کرد ولی باز فرقی به حال دانشجویان نکرد چون اعلام شده از ژانویه ۲۰۱۲ لازم الاجراست! یکی از شبکه های فرانسوی اخیرا برنامه ای درباره ی همین تصمیم جدید تولید کرده و از چند دانشجوی خارجی دعوت کرده تا نظرشون رو در این مورد بیان کنن. از اینجا میتونید خلاصه ی این برنامه رو ببینید. (آخرین خبر اینکه این قانون هنوز عملی نشده)
نکته ی انتهایی: دوستان با این اوصاف هنوز قوانینی وجود داره که بشه از طریق اونها موند، بهرحال اگر فرانسه رو برای تحصیل انتخاب کردید، با این نوشته تصمیم خودتون رو عوض نکنید، چون هیچ کس از چیزی که در ادامه ی مسیرش به وجود میاد خبر نداره. در ضمن امتیازاتی که برای تحصیل خارجیان در فرانسه وجود داره به جرات میگم که در هیچ کشوری در دنیا وجود نداره!
مطالب مرتبط
۷۶ پاسخ برای قوانین جدید فرانسه برای اقامت دانشجویی”
پاسخی بنویسید
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید، دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به نوشته ی بالا باشد. اگر حرف دیگری دارید و یا قصد پرسیدن سوال دارید، از قسمت ارتباط با ما استفاده کنید.
18th نوامبر 2011 در ساعت 8:19 ق.ظ
آره تو شبکه ۲۴ فرانسه یه برنامه در همین مورد بود.وای امین حالم خرابه اعصابم خیلی داغونه،۲ سال زبان خوندمو کلی هزینه دادم تا الان، هنوز اندر خم یه کوچه ام.نا امیدی به سراغم اومده
18th نوامبر 2011 در ساعت 9:56 ق.ظ
خبر دارید که آیا این قانون برای دانشجویان دکترا هم اعمال میشه یا نه؟
در متن مرجع بیشتر در مورد دارندگان دیپلمهای مختلف و کارشناسی ارشد نوشته بود.
18th نوامبر 2011 در ساعت 11:56 ق.ظ
وضعیت اقامت با داشتن تخصص چطوریه تو فرانسه؟
19th نوامبر 2011 در ساعت 4:47 ق.ظ
دوستان نا امیدی نداره که…این همه کشور فرانسوی زبان هست تو دنیا که راحت پذیرش میدن.من که از اول فرانسه تو اولویت آخرم بوده…منکه برای شهر Liège کشور بلژیک اقدام میکنم:)
19th نوامبر 2011 در ساعت 4:58 ق.ظ
آره سپیده جان تو درست میگی منم نباید کلا کشوری مثه فرانسه با این قوانین سخت گیرانه رو انتخاب میکردم،احتمالا منم باید نظرمو عوض کنم و واسه یه جای دیگه اقدام کنم
19th نوامبر 2011 در ساعت 11:08 ق.ظ
امین جان شما رو هم یعنی بعد اتمام با ببخشید تیپا بیرون میکنند؟؟
19th نوامبر 2011 در ساعت 2:56 ب.ظ
دست شما درد نکنه!
19th نوامبر 2011 در ساعت 3:01 ب.ظ
به خدا منظوری نداشتم امین خان این قوانینشون ادم رو مور مور میکنه!!(دزله (:)
20th نوامبر 2011 در ساعت 8:33 ق.ظ
عجب شانسی داریم ما تا میام جای همه چیز عوض میشه به قول معروف دم دریا هم باید آفتابه آب ببریم،
20th نوامبر 2011 در ساعت 8:45 ب.ظ
کلا انتخاب فرانسه اشتباه ترین کار هست چه از نظر محجوریت زبانی چه شرایط زندگی و کاری برای آینده
21st نوامبر 2011 در ساعت 6:11 ق.ظ
دوستان با این اوصاف هنوز قوانینی وجود داره که بشه از طریق اونها موند، بهرحال اگر فرانسه رو برای تحصیل انتخاب کردید، با این نوشته تصمیم خودتون رو عوض نکنید، چون هیچ کس از چیزی که در ادامه ی مسیرش به وجود میاد خبر نداره. در ضمن امتیازاتی که برای تحصیل خارجیان در فرانسه وجود داره به جرات میگم که در هیچ کشوری در دنیا وجود نداره!
21st نوامبر 2011 در ساعت 6:13 ق.ظ
سلام محسن جان شوخی کردم، خواستم سر به سرت بزارم 🙂
آقای عبادت این قانون شامل تمام status هایی هست که به صورت étudiant باشه، فرقی نمیکنه چه مقطعی باشه.
21st نوامبر 2011 در ساعت 7:06 ق.ظ
من که به فرانسویا حق میدم این کشور شده پر مهاجر و خارجی, که علت اصلی بیکاری همین مهاجرین هستند.در واقع ما باید از دولت فرانسه سپاسگزار هم باشیم که بدون هیچ منتی به ما اجازه میده که بصورت رایگان تو این کشور تحصیل کنیم.
21st نوامبر 2011 در ساعت 8:38 ق.ظ
من تا حالا ۱۰ بار برای اومدن به فرانسه تصمیم گرفتم هر ده بار یه چیزی باعث شده این انتخاب رو عوض کنم من زبان و محیطشو دوست دام ولی با این همه قوانین عجیب و غریب نمیدونم چی کار باید کرد برم اتریش برم ایتالیا مثل دیوونه ها برای فرانسه اقدام کنم همین ازاد ساوه رو اامه بدم نمیدونم به خدا………!!!۱
22nd نوامبر 2011 در ساعت 3:57 ق.ظ
منظور شما از status etudiant اینه که توی کارت اقامت نوشته باشه ؟
برای اینکه مثلا من و چند نفر دیگه که می شناسم همه بعنوان scientific اینجا هستیم .
در هر صورت بنظر من آینده خوبی در انتظار دانشجویان خارجی نیست. بخصوص اینکه بصورت کلی سیستم آموزشی فرانسه و حتی تقویم آموزشی اون با کشورهای دیگه متفاوته و بعد از اتمام تحصیل در فرانسه خیلی سخته که بتونی جای دیگه ای کار کنی یا ادامه تحصیل بدی.
قبلا بهترین راه این بود که بعد از دانشگاه در فرانسه بمونی و کار کنی که الان دارن این امکان را هم میگیرن (تقریبا در مورد بیشتر رشته ها امکان کار کردن بعد از تحصیل گرفته شده )
22nd نوامبر 2011 در ساعت 5:59 ق.ظ
البته این که راه های دیگه ای هم هست حرف درستیه چون نمیدونیم چی پیش میاد و مثلا شاید دولت عوض شد چپ ها قوانین بهتری آوردن شایدم دولت ایران عوض شد همه با اشتیاق برگشتیم پستهای خالی رو اشغال کنیم!البته این احتمال هم هست که در روزهای آخر اقامت با یه دختر فرانسوی آشنا بشید و خیال خودتون رو راحت کنید. بهرحال در ناامیدی بسی امید است!
24th نوامبر 2011 در ساعت 10:17 ق.ظ
خدا نگذره از این دخترای فرانسوی که انقدر تو غربت به شماها سخت میگیرن!!! گناه دارین خب!!! شانس بیارن پام به اونجا نرسه!! ذلیل مرده ها
24th نوامبر 2011 در ساعت 7:11 ب.ظ
از دختر جماعت توی فرانسه خیری در نمیاد! دخترای فرانسوی بخصوص شهرای خوب هم براحتی با کسی جور نمیشن. دختر ایرانی هم که ای روزگار.. طبق معمول کلی ناز داره! ؛(
25th نوامبر 2011 در ساعت 3:03 ب.ظ
سلام خدمت دوستان مخصوصا امین خان
دوستان به عقیده من مرد اونه که تو شرایط سخت رشد کنه …
اصلا لذت زندگی به همینه …
بنده اگه پدرم میلیاردر بود و دغدغه مسکن و خرج و مخارج رو نداشتم … دیگه مشکلی نداشتم و همچنین شاخ غول رو هم نمی شکوندم با تنها درس خواندنم …
…
خواب چون درفکند از پایم
خسته می خوابم از آغاز غروب
لیک آن هرزه علف ها که به دست
ریشه کن میکنم از مزرعه ، روز
میکنمشان شب در خواب هنوز
26th نوامبر 2011 در ساعت 7:56 ق.ظ
هر دختری زیاد ناز کرد اسید بریزین تو صورتش!! چه معنی داره دختر ناز کنه!! تو ایران که هیچ دختری جرات ناز کردن نداره البته کلی اسید حروم شد تا سر به راه بشن!!! پارچ پارچ اسید
خب چی میشه وقتی درستون تموم شد برگردین ایران؟ ما که از اومدنتون خوشحال میشیم برگشتن نیروی متخصص که میتونه به پیشرفت کشور کمک کنه. باور کنین اینجا خیلی هم بد نیست تازه اگرم باشه خودمون خرابش کردیم دیگه هممون!!
26th نوامبر 2011 در ساعت 7:59 ق.ظ
در ضمن آقای مهران من شوحی کردم منظوری نداشتما!!
26th نوامبر 2011 در ساعت 3:24 ب.ظ
اینجا البته چون قانون قصاص اسلامی هم اجرا نمیشه فکر نکنم اسید پاشی خیلی مجازاتش سنگین هم باشه از قتل که بالاتر نیست دیگه! البته فکر کنم اولین نفر باشه و اسمش هم به عنوان وحشتناک ترین جنایت تاریخ قرن بیست ویکم فرانسه ثبت بشه!! چون اینجا روزی فقط بیست نفر با چاقو کشته نمیشن و سر به راهی با شیوه پارچی مرسوم نیست! من که هیچ دوس ندارم یه روز جزو اون بیست نفر باشم
27th نوامبر 2011 در ساعت 5:26 ب.ظ
البته توی فرانسه یه خاله دارم که سالی دو سه باری بشتر باهاش تلفنی صحبت نمیکنم.
27th نوامبر 2011 در ساعت 5:31 ب.ظ
توصیه من به کسایی که تو فرانسه هستن ،اونجا زیاد با عربا رو هم نریزید چون آدمای کثیفی هستن ، حالا فرق نمیکنه پولدار یا فقیرشون .
29th نوامبر 2011 در ساعت 4:23 ب.ظ
واقعا اینایی که گفتین یعنی چی؟ای بابا تو دل من چرا خالی میکنین؟من با کلی حیله و نیرنگ و تزویر همسرمو مجبور کردم برای سال جدید منو بفرسته فرانسه واسه دو سال که برم فوقمو بگیرم!!!!!!!!اونوقت تمام رویاهای آدم اینجوری نقش برآب شه!!!!!فکر کن!!!!!
29th نوامبر 2011 در ساعت 8:15 ب.ظ
با اتفاق های جدید اگه سفارت فرانسه هم مورد حمله قرار بگیره که دیگه فاتحه فرانسه اومدن خوندست..
30th نوامبر 2011 در ساعت 9:55 ق.ظ
اون نظر من از ۲ بخش تشکیل شده:
۱- قسمت اول مربوط به سنت دیرینه اسید پاشی با پارچ میشه که مربوط میشه به افکار قرون وسطایی طرف
۲-قسمت دوم برگشتن دوستان فرنگ رفته به مام وطن که مربوط میشه به حس وطن پرستی
کاش معلوم میشد کی با کدوم قسمتش موافق یا مخالف!
30th نوامبر 2011 در ساعت 10:01 ق.ظ
من خودم همین فردا میرم سفارت فرانسه با یه تانکر اسید مجبورشون میکنم همتونو برگردونن ایران!! همین که گفتم همه باید برگردین
30th نوامبر 2011 در ساعت 5:55 ب.ظ
در جواب دوستمون مهران باید بگم که بعضی از عربها ازبعضی از هموطنان ایرانی خیلی بامعرفت تر و بهتر هستند.همه جا ادم خوب و بد داریم.
30th نوامبر 2011 در ساعت 7:14 ب.ظ
من هم با اینکه هیچ دوست عربی ندارم و فقط دورادور باهاشون در ارتباطم اما باز به نظرم دسته بندی کلی ملیت ها کاملا اشتباهه و با این نظر هم موافقم که خیلی از ایرانی ها متاسفانه با هم خوب نیستن و فقط از دور شعار حمایت و دوستی میدن.من حتی یه دوست صمیمی ایرانی هم ندارم. از توی ایمیل بیرون نمیان. در ادامه هم اینکه دوستانی که فرانسه زندگی می کنن دیگه خودشون فهمیدن با کی ارتباط داشته باشن و نیازی به توصیه از راه دور نیست
1st دسامبر 2011 در ساعت 7:01 ب.ظ
در جواب به دوستانم بگم که در کل گفتم چون مدتی در قشم که بودم با عربایی معاشرت داشتم که زیاد نرمال نبودن و از پاریسم که بعضی وقتا در این باره خبر میگیرم در کل برداشت خوبی نسبت به اونا ندارم .
بله از بین اونا ممکنه آدمای خوبی هم پیدا بشه ولی کمتر از نژادهای دیگر
2nd دسامبر 2011 در ساعت 3:08 ب.ظ
بچه ها در این گیر و دار باید دعا کرد که روابط ایران و فرانسه تیره تر از این که هست نشه (اشغال شدن سفارت خالی از اسناد دولتی انگلیس حمله یه سری به اسم دانشجو) وگرنه کار هممون ممکنه سخت بشه و روابط ایران و فرانسه بهم خورده و ما مجبور بشیم از ترکیه یا دبی رفت و آمدهامونو انجام بدیم ، البته خدا آیندرو بهتر میدونه
2nd دسامبر 2011 در ساعت 6:10 ب.ظ
قعلا که روزنامه های امروز و دیروز فرانسه روی این مساله که سارکوزی سفیرشو از ایران خواسته متمرکز شده بودن
5th دسامبر 2011 در ساعت 8:53 ب.ظ
۱- اول انگلیس بعدها فرانسه ، آلمان ، ایتالیا ، اسپانیا و… البته قبل همه آمریکا و اسرائیل
ارتباط با سوریه ، روسیه ، چین ، افغانی و…
7th دسامبر 2011 در ساعت 8:03 ق.ظ
یه ساعت پیش اقایی از بخش فرهنگی سفارت فرانسه تماس گرفت و گفت که تمام فعالیت های دفتر فرهنگی سفارت در تهران به به مدت نا معلومی متوقف شده و از فردا پنج شنبه ساختمونش هم تعطیله
8th دسامبر 2011 در ساعت 11:50 ق.ظ
من وقتی وارد دانشگاه(کارشناسی) شدم ۲ سال وقت گذاشتم تا فرانسه رو کامل بشناسم بعدش زبان فرانسه خونم با کلی برنامه رفتتم خدمت سربازی الان که اینا رو میبینم نمیدنم چه کارکنم. من چند سال وقت گذاشتم . اقا وحید کجایی داداش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8th دسامبر 2011 در ساعت 12:28 ب.ظ
من اینقدر حالم خراب بود که امین رو وحید تایپ کردم حال خومو فقط خودم درک میکنم اقا امین نظر شما؟؟؟؟
8th دسامبر 2011 در ساعت 7:42 ب.ظ
دیگه انقدر شلوغش نکنید،یکی از بچه ها همین هفته پیش اومد،تازه هم ویزا گرفته بود.ولی به دوستان پیشنهاد میکنم تا میتونن فرانسه را انتخاب نکن چون جدای از بحث زبان و ..جدیدا دارن بد ویزا میدن نه فقط به ایرانیها بلکه به تمام کشورهای دیگه،سیاست ویزای فرانسه و انگیس برای دانشجویان خارجی جدیدا فرق کرده.
11th دسامبر 2011 در ساعت 3:07 ب.ظ
سلام به دوستان بله متاسفانه دفتر فرهنگی بسته شده و این کار به دستور مستقیم سارکوزی انجام گرفته!
هیچ کاری نمیشه کرد ولی با دوستانی که در اونجا دارم صحبت کردم، گفتن به احتمال زیاد تا یکی دو هفته ی دیگه مشکل حل میشه، چون فرانسه منافع بسیاری در ایران داره و احتمال تعطیلی فعالیتش نزدیک به صفر هست.
پس شما به کارتون و یادگیری زبان ادامه بدید و به این چیزها توجه نکنید.
11th دسامبر 2011 در ساعت 3:37 ب.ظ
دوستان به هر حال اصلا نا امید نشید! من کسانی رو سراغ دارم که حتی ۲ بار درخواست ویزاشون رد شد ولی دفعه ی سوم ویزا گرفتند! اگر تصمیمتون جدی هست هیچ چیز نمیتونه جلو دارش باشه!
12th دسامبر 2011 در ساعت 7:48 ق.ظ
بچه ها tcf چی میشه؟ ما هرجا رو انتخاب میکنیم یه بساطی راه میفته… من کلی بدبختی کشیدم تا تصمیم بگیرم و مامانم اینا رو راضی کردم حالا هر روز یه خبر بد میشنوم واقعا دارم نا امید میشم همه ی امیدم این بود برم درسمو بخونم چون دلم نمی خواد دیگه یه روز تو ایران بمونم یه بار سر کنکور حقمو خوردن دیگه نمی خوام:(
12th دسامبر 2011 در ساعت 1:58 ب.ظ
سلام
در جواب به رعنا خانم
توکل به خدا داشته باش و صبور باش و زندگی رو کوتاه فرض نکن که راه همه ما طولانی است. اینو در زندگی موفقترین دانشمندان هم مطالعه کنی هست یکیش زمان انیشتین که جنگ جهانی بود با مشکلات خاص خودش
به قول امین( اگر تصمیمتون جدی هست هیچ چیز نمیتونه جلو دارش باشه!)
14th دسامبر 2011 در ساعت 7:01 ب.ظ
نمی دونم چرا وقتی من و برخی دیگه از دوستانی که فرانسه هستیم میگیم که انتخاب اینجااشتباهه بعضی از دوستان همش فکر می کنن که مثلا ما زورمون میاد کس دیگه ای بیاد و بخیل هستیم یا که حالا که خودمون اومدیم و حالشومیبریم به بقیه اینجوری میگیم . اقایون و خانمها باور بفرمایید اینجوری نیست و حتی اینکه یکی از دوستان میگه بحث سختی گرفتن ویزا هم مطرح نیست. آره خارج از کشور خوبه تحصیل در خارج هم بهتر اما نه در فرانسه. توی فرانسه اکثر دوستان دنبال رفتن به کانادا و جاهای دیگه هستن. چون اینجا راه پیشرفت در آینده بسته هست.برای همین از اول انتخابش اشتباهه چه برسد به اون دوستی که بخواد دو بار و سه بار تلاش کنه. خدا عاقبتشو از نظر روحی بعد اومدن بخیر کنه! من شخصا اولین زمان بعد مدرکم اگرچه که با قوانین جدید مجبور به ترک اینجا هستم اما اینکار رو با جان و دل می کنم. ذوق بیهوده جذابیت های توریستی فرانسه رو هم نخورید که دو روزی بیش دوام ندارد. مثل من و تمامی دوستان دیگه در پاریس که روزانه هنگام عبور مترو از کنار برج ایفل حتی سرمون رو هم بر نمی گردونیم.
15th دسامبر 2011 در ساعت 6:55 ق.ظ
سلام، من مخالف نظر علی آقا هستم، کسی که ملاکش درس خوندن باشه، فرانسه رو بیشتر ترجیح میده که از هر نظر به کانادا و جاهای دیگه ارجعیت داره، هم از نظر خرج و مخارج، هم نظر کمک های اجتماعی و فرهنگی و نزدیک بودن دسترسی به ایران
البته اونهایی که قصد مهاجرت و موندگار شدن رو دارن، در همین فرانسه هم راههایی پیدا کردن، اگرم نتونستن از همین جا برای کشورهای دیگه اقدام می کنند، مثلا برای کار میرن سوئیس یا بلژیک، حتی خیلی ها از فرانسه برای کبک اقدام می کنند که پروسش خیلی ساده تر هست و به یکسال نمیکشه!
بهرحال هر کسی حق انتخاب داره و باید قبلش تمام مسائل رو بسنجه
ممنون
15th دسامبر 2011 در ساعت 7:36 ب.ظ
در ادامه صحبت قبلم اگر بقیه دوستان هم با دقت پاسخ دوستمون رو بخونند می بینند که معیارهای انتخاب از نظر ایشان(خرج و مخارج، هم نظر کمک های اجتماعی و هم از نظر فرهنگی و نزدیک بودن دسترسی به ایران) تماما تنها مربوط به مسایل مالی و مادی می باشند .
این هم که بگوییم فرانسه با ایران نزدیکی فرهنگی دارد بسیار جالب به نظر می رسد!در مورد فاصله زمانی سفر هوایی که دیگه خیلی بحثی نمی مونه که برای سالی یکی و یا شاید دوبار چند ساعتی بیشتر طول بکشه اهمیتی نداره.
از همه مهمتر اینکه بسیاری از دوستانی که از قبل اومده اند و یا دوستانی که با شرایط سخت جدید دریافت ویزا می آیند اکثرا از سطح مالی بسیار خوبی هم برخوردارند که این کمک هزینه های متوسط رو در نظر نگرفته اند.
در ادامه پاسخ ایشون هم باز به این حرف میرسیم که در نهایت این افراد سر از اون شرایط خاص اقامت و کبک و سویس و بلژیک در میاورند. اما چرا نمیرن آمریکا یا بریتانیا و یا اگر میرن کانادا چرا میرن کبک و نه یه ایالت دیگه؟(اگرچه بعدا امکان تغییر ایالت هست) علت فاصله عمیقی هست که روز به روز با ادامه تحصیل در کشوری فرانسه زبان با بقیه کشورها در فرد ایجاد میشه. از نظر علمی هم که دانشگاه های فرانسه در هیچ جایگاه بالایی نیستن. نباید که با دانشگاه ایران مقایسه کرد.
انتخاب یک کشور برای سالها زندگی به عنوان پل و واسطه اشتباهه. پنج سال اینجا به صرفه جویی دو ساله اما موندن در ایران برای رفتن به یه جای دیگه نمی ارزه.
من این موارد رو از اونجایی که کوچکترین منفعتی در اومدن دوستان عزیز به اینجا به عنوان کمک برای گرفتن پذیرش و این موارد ندارم بیان می کنم و به این واقفم که این چند میلیون مبلغ ناقابل به زندگی اون دختر یا پسر هموطنی که با هزار امید بیارمشون اینجا نمی ارزه. گرجه فرانسه کشور اول توریستی دنیا باشه و مردمش دایم بگن ا لا لا.. حرف بسیار است
16th دسامبر 2011 در ساعت 8:20 ق.ظ
اتفاقا دو معیار آخری که گفتم ربطی به مسائل مادی نداره، منظور من رو شما بد متوجه شدی، من گفتم از نظر کمک های فرهنگی، منظور culture هست که فرانسوی ها در این زمینه بسیار بالاتر از کشورهای دیگر هستند، درواقع منظور موسسات کمک های فرهنگی هست که احتمالا شما تا حالا نشنیدی!
در مورد سفر هوایی گویا شما از دل دوستانی که در کانادا و آمریکا زندگی می کنند و دائما از این مساله می نالند خبر ندارید، تفاوت ساعت فاحشی که وجود داره باعث میشه در همون تعطیلات یک بار در سال هم براشون مشکلات کم خوابی و تغذیه ایجاد کنه!! من این حرفو رو هوا نمیگم دیدم که دارم مطرح می کنم!
در مورد دوستانی که اومدن اینجا و میگید وضع مالیشون خوب هست باز دارید آمار اشتباه میگید، من نمیدونم شما چند سال اینجا هستید ولی من ۱۵ سال هست فرانسه زندگی می کنم تو این همه مدت اکثر ایرانیهایی که دیدم همه از قشر متوسط و تحصیل کرده ی جامعه ایرانی بودند که گاها با بورس اومدن اینجا! از طرفی تنها موضوعی که باعث میشه دوستان سختی خوندن زبان فرانسه رو بجون بخرند و بیان اینجا درس بخونن، مجانی بودن دانشگاهها و کمک های مالی به دانشجویان خارجی هست که تقریبا در کمتر کشوری اینجوری هست!
و این حرف که دانشگاههای فرانسه سطح پایینی از نظر شما در دنیا دارند باز ناشی از کم اطلاعی شما دوست عزیز هست! گویا نمیدونید سیستم تدریس و تحصیل در فرانسه کاملا با استاندارهای دنیا متفاوت هست و ویژه ی خود فرانسه هست که اون هم به دلیل تعصبشون در مورد زبانه! این واقعیت باعث شده در رنکینگ جهانی جایگاه زیادی نداشته باشه و فقط چند اکول هست که در این تقسیم بندی موجوده که چون خصوصی اداره میشن و سیستمشون استاندار هست!
به هرحال به نظر من تحصیل در فرانسه با تمام گرفتاریهایی که در ابتدا داره، قابل چشم پوشی نیست!
16th دسامبر 2011 در ساعت 9:14 ق.ظ
بابا چی بگم والا شک شدم:) همون بهتر که اونایی که ایرانن نیان اینجا! من که پشیمونم اما دیگه چه میشه کرد:)
16th دسامبر 2011 در ساعت 10:10 ق.ظ
بله، مطمئنا پشیمونید، احتمالا چون مشکل زبان داربد!
16th دسامبر 2011 در ساعت 12:10 ب.ظ
بچه ها واقعا درست نیست امید کسایی که اینجا دارن زحمت میکشن و سعی دارن واسه ی زندگیشون یه برنامه ی واقعی داشته باشن و موفق باشن رو نا امید کنید روحیات و اراده ی ادم ها با هم متفاوت هست شاید زندگی واسه توی نوعی سخت و زبان و فرهنگش جالب نباشه اما واسه بچه هایی که اینجا با همه وجود دارن سعی میکنن و با پشتکار به خودشون روحیه میدن اینطور نباشه همینطور که همه ی دانشجوها تو ایران دانشگاه سراسری معتبر نمیرن و همه حال ندارن مثلا مثه بچه های شریف و تهران درس بخونن اینطور مقایسه کردن جز اینکه هر دو دسته رو به ترس بندازید هیچی نداره کسی که هدف داره سختی هارو راحتتر میگذرونه بهتر یه نگاهی هم به وضع ایران و شرایط زندگی و تحصیلی و تحریم ها و حتی مشکلات اجتماعی داشته باشید به سهمیه بندی ها و فروش صندلی دانشگاهها … این همه فشار و افسردگی و نا عدالتی
16th دسامبر 2011 در ساعت 12:12 ب.ظ
مهران جان ازت ممنونم واقعا حرفات دلگرمی بود
16th دسامبر 2011 در ساعت 12:19 ب.ظ
من که با دوستام میریم استانبول امتحان بدیم چون بعد از یکسال درگیر شدن با درست کردن کارامون واقعا الان وقت تصمیم عوض کردن نیست چون الانم که تصمیم بگیریم حداقل یک سال تو صف کارا واسه یه کشور دیگه ایم
نا امید نشید درست میشه:)
19th دسامبر 2011 در ساعت 12:15 ب.ظ
عجب!! (با هر منظوری دوست دارین بخونین!)
19th دسامبر 2011 در ساعت 3:33 ب.ظ
انقد راحت همو ناراحت نکنید! ما اینجا میایم که به هم دلگرمی بدیم و راهنمایی کنیم هم ماها یی که تو ایرانیم باید دوستای اونجا رو از دلتنگی دور کنیم هم اونا راهنمای ما باشن … ای بابا!!
16th ژانویه 2012 در ساعت 5:22 ق.ظ
“دوستان با این اوصاف هنوز قوانینی وجود داره که بشه از طریق اونها موند”
امین؛ چه قوانینی؟ راهنمایی بفرمایید
4th فوریه 2012 در ساعت 6:41 ب.ظ
مردن در غربت بهتر فلاکت در وطن است
4th فوریه 2012 در ساعت 7:19 ب.ظ
جطور میشه ویزای کار گرفت
چه مراحل و شرایطی داره؟
اگه کسی در این مورد میدونه توضیح بده دوستان
6th فوریه 2012 در ساعت 3:15 ب.ظ
به نظر من عزت انسانها به دست خدا و در گرو نحوه ی زیستن خود ماست.
مهاجرت هم اگر دردی را دوا کند خوب است اما برخی از هم وطنان در خارج از کشور، تن به مشاغلی میدهند که در وطن خود هرگز آن را در شان خود نمیدانستند(هر چند در داخل هم هر چه میگذرد خبری از بهبودی اوضاع نیست). امیدوارم تمام هموطنانم به آن سطحی از زندگی که مورد انتظار و در شانشان میباشد دست یابند.
1st مارس 2012 در ساعت 9:17 ب.ظ
سلام
امین جان
شعر قهرم که از
فروغ فرخزاد خدا بیامرز
گفتمو چی کردی دادا ،میخواستمش
26th ژوئن 2012 در ساعت 5:09 ب.ظ
من فکر می کنم داستان در مورد ویزا و اقامت برای فرانسوی ها ربطی به مشکلات اقتصادی جدیدشون و قوانین جدیدی که اینها که وضع کردن نداره. ببینید، اصل قضیه اینه که سیاست مدار های ما و سیاست مدار های اونا نسبت به هم زیاد بدخلقی کردند. خیلی به حقوق همدیگه احترام نمی گذارند و این باعث شد سارکوزی که یک ضد ایرانی بود پارسال اوضاع ویزا برای ایرانیها رو اینجوری مدیریت کنه. این در حالی هست که از سال ۲۰۰۹ روز به روز تسهیلات برای دانشجویان ایرانی برای تحصیل به ایالات متحده بیشتر شده و راحت ملت ویزا می گیرند. کشور هایی مثل ایالات متحده خیلی راحت این مسایل رو بر مبنای منافع خودشون می برند جلو. کشور های اروپایی مثل سوییس و فرانسه بسیاری از قرار داد ها شون رو با فرانسه لغو کردند و تحت تاثیر صحبت های الکی آقای اوباما قرار گرفتند. همه ی ما می دونیم که ویزای مولتیپل الان از آمریکا گرفتم دقیقا از دو ساله که خیلی آسون شده. خود خانم هیلاری کلینتون چند بار رسما گفت که برای رشته های نون-تکنیکال مولتیپل می دیم. در حالیه که برای اروپایی ها فکر می کنند واقعا در تحریم ها باید دانشجویان ایرانی رو هم مد نظر قرار داد. من البته امیدوارم با اومدن اولاند یک تغییراتی صورت بگیره.
26th ژوئن 2012 در ساعت 5:13 ب.ظ
ببخشید در نوشته ی قبلی تصحیح می شود: * کشور ها ی اروپایی مثل سویس و فرانشه بسیار از قرار داد های علمی شون را با سازمان های علمی ایرانی لغو کردند.
25th آگوست 2012 در ساعت 2:24 ق.ظ
من در ایران دانشجوی دکتری تاریخ هستم و استاد دانشگاه ازاد هستم میخوام دوره دکتریمو در فرانسه و سوربن ادامه بدم ۱۰ ترم هم زبان فرانسه خوندم و زبان انگلیسی و عربی رو تسلط دارم
29th سپتامبر 2012 در ساعت 8:29 ق.ظ
ببخشید مهران جان منظورتون چیه که میگی عربا کثیفن؟ازنظرتاثیرشون روی محیط یا شخصیتشون؟چرابخودت اجازه میدی خیلی راحت به یک قوم توهین کنی؟کلاایرانی ها فرهنگ ازادی ندارندوقتی ازادن میریزن توخیابون که ما اسارت میخایم وقتی به خاستشون میرسن بازشاکی میشن که اقا ماازادی نداریم!متاسفم که این جمله رو بادرد میگم ما اگه فرهنگ داشتیم بااین سابقه تاریخی فرانسه تو جیبمون بود
4th نوامبر 2012 در ساعت 8:07 ب.ظ
من راجع به بحثهای قبل نظری ندارم مداخله هم نمی کنم!
فقط از دوستان می خوام که راهنمایی کنن واسه کار کدوم کشور بهتره!!
چون حقیقتش یکی از دوستام بد بختانه دخترم هست لجباز گیر داده که بره فرانسه !! دیپلم داره و هیچ تخصصی هم نداره و به منم گفته اگه بیای خیلی بهتره و تنها سختشه
اما من فقط رویایی تا الان به خارج از کشور فکر میکردم
ولی خالا که بحث جدی شده راستش یکم جا خوردم و با این وضعیت داغون اروپا و ایالات متحده موندم که اصلا بدون سرمایه و تخصص یا مدرک علمی خاص اصلا امکان کار و تحصیل تو اروپا هست؟!
لطفا به دوستم کمک کنید چون واسش نگرانم و از طرفی هم نمیتونم ولش کنم از طرفه دیگه یه فرصت که نمی خوام اگه فقط ۱بار اتفاق میافته از دست بدمش
ممنون از همگی دوستان 🙁
18th می 2013 در ساعت 7:09 ق.ظ
سلام.با توجه به نوسانات قیمت آیا برای شروع همان ۵ تومن کافی است؟
1st سپتامبر 2013 در ساعت 2:11 ق.ظ
من دکترای عمومی دامپزشکی دارم. آیا میتوانم برای ادامه تحصیل در دوره تخصص اقدام کنم؟
13th جولای 2014 در ساعت 11:47 ق.ظ
سلام من میخام ساله آینده برم فرانسه حقوق بخونم ولی واقعا نا امید شدم 🙁 به کمک نیاز دارم!! لطفا بگید واسه اقدامات اولیه چقئر پول نیازه؟ و اینکه دانشگاهها مجانیه؟ و اینکه این مبلغ هنگفت که گفتین که سالیانه باید به دولت نشون بدیم باید در حساب فرانسه باشه یا پشتوانمون توی ایران؟
15th دسامبر 2014 در ساعت 9:52 ق.ظ
سلام من میخواستم برای سال اینده در رشته پزشکی فرانسه تحصیل کنم اما با این حرفها نا امید شدم میشه یه نفر به منم کمک کنه تا بتونم بهترین تصمیم رو بگیرم
13th مارس 2015 در ساعت 5:18 ب.ظ
با سلام و خسته نباشید . امیدوارم خوب و شاد باشید.من برای ادامه تحصیل درمقطع ارشد کشور فرانسرو انتخاب کردم چون شهریه نمیخواد . از طرفی برای هزینه زندگی هیچگونه حمایت کننده مالی ندارم که ماهیانه واسم از ایران ریالو به یورو تبدیل کنه و بفرسته . تنها امیدم فقط و فقط کار کردن اونجاست که بتونم یه زندگی فقیرونه حداقلیرو داشته باشم . تاکید میکنم قرار نیست زندگی شاهانه باشه . فوق العده ساده و دانشجویی فقیرونه.هرکاری باشه قبوله خدماتی نظافتی … فقط هدفم مهمه . لطفا راهنماییم کنید . داهنمایی کنید نه نا امید کنید
7th ژوئن 2015 در ساعت 7:00 ق.ظ
دوستانی که قصد زندگی موفق دارند در فرانسه باید یکی از این دو حالت رو داشته باشند ۱. سرمایه و ثروت هنگفت که بتوانند یک شغلی و محل کسب بخرند منظورم از هنگفت یعنی توان خرید (نه اجاره) یک مغازه در مرکز شهر یا معادل همون دفتر کار را داشته باشند ۲. تحصیلات عالی در حد فوق دکترا یا دکترا در رشته های علوم فنی مهندسی و پزشکی مدرک فوق لیسانس هم در فرانسه برای خارجی ها بدردی نمیخوره.
و من الله توفیق
21st سپتامبر 2015 در ساعت 7:31 ب.ظ
الو سلام , من کس باز ۳ تیر هستم فرانسه کس و کون های باحالی دارد میخواهم بیام بکنم تا دسته الان مشغول کس و کون آلمانها هستم و بعد کس و کون هلندی ها – نوید نظری هستم از مرز هلند و آلمان
5th ژوئن 2016 در ساعت 6:11 ب.ظ
با سلام.
ممنون از توضیحات کافی، اما توی هیچ وبسایتی ندیدم که دقیقا به هزینه تحصیل در هر مقطعی برای مهاجرین اشاره بشه. جایی نوشته بود هزینه تحصیل ارشد و دکتری رایگانه. آیا برای مهاجرین هم همینطوره؟ و دیگه اینکه اگه فرانسه بلد باشیم، یا تا زمانی که تصمیم به رفتن بگیریم بسیار عالی باشه صحبت کردنمون، اما مدرک زبان فرانسه نداشته باشیم امکان پذیرش نشدن هست؟ و آیا در حال حاضر که ۲۰۱۶ هست بعد از اتمام دکتری باید به ایران برگردیم یا خیر؟ و سوال آخر دکتری فرانسه دو سال هست یا چهار سال؟
24th ژوئن 2017 در ساعت 5:38 ب.ظ
سلام
من به راهنمایی و کمکتون خیلی نیاز دارم
من میخوام برای مقطع دکترا ی زبان و ادبیات فارسی برای دانشگاه استراسبورگ اقدام کنم ولی قبلش میخوام از آینده ی شغلی این رشته در فرانسه اطلاعات به دست بیارم لطفا به من گروه یا موسسه یا سایتی معرفی کنید که کامل ابهامات منو برطرف کنه و کمک کنه
24th اکتبر 2017 در ساعت 4:14 ب.ظ
این سایت بسیار مهلک برایم بود. با تبلیغات بیجای این ساین الان بدترین دوران عمرمو در فرانسه میگذرونم. مردم به حرف این عوامل سفارتخونه ها گوش ندین. اینها دانشگاههاشون خالی مونده باید پرش کنن این تبلیغات رو راه انداختن
7th نوامبر 2017 در ساعت 7:03 ب.ظ
“ت” عزیز چی شده؟ ایکاش توضیح میدادی راجع به اینکه چرا بدترین دوران عمر؟
اگه برای تحصیل رفتی، چی آزار دهنده ست؟ و اونجا سرکار میرید یا اصلا دانشجوی خارجی میتونه یه کار نورمال پیدا کنه اونجا؟
3rd جولای 2018 در ساعت 6:00 ق.ظ
سلام ببخشید جدیدا میگن ویزا ها قانوناش تغییر کرده و تسهیلات فرانسه شامل حالشون نمیشه چقدر این موضوع صحت داره ؟ گفتن ۱ سال ۱ سال باید برگردیم ایران و ویزای مجدد بگیریم و ویزا قابل تمدید نیست !
19th سپتامبر 2018 در ساعت 1:05 ق.ظ
سلام
من ۱۵ سالمه و می خوام بعد از دوره ی دبیرستانم برای تحصیل در آلمان اقدام کنم کسی می تونه کمکم کنه؟