زندگی روزمره در فرانسه ۳
چگونگی زندگی در فرانسه 28th فوریه 2009برای گشایش یک حساب بانکی می توانید با ارایه گذرنامه ، گواهی تحصیلی و مدرک مسکن (مانند قبض برق یا تلفن، رسید پرداخت اجاره بها) به بانک مراجعه نمایید.
اگر شما در یک خانواده سکونت دارید، باید علاوه بر مدارک فوق الذکر یک مدرک شناسایی از صاحبخانه و گواهی او را نیز به بانک ارایه نمایید.
گشایش حساب بانکی شما را مجاز به دریافت دسته چک و یا کارت اعتباری می نماید. دریافت دسته چک رایگان است، در مقابل دریافت کارت بانکی بر حسب نوع کارت و بانک مورد نظر هزینه ای معادل ۱۵ تا ۴۰ یورو برای متقاضی خواهد داشت.
با استفاده از کارتهای بانکی در همه ساعات شبانه روز می توان از طریق باجه های خود پرداز برای برداشت یا واریز وجه (به شرط واریز بیش از ۱۰ یورو) اقدام نمود.
چک بانکی یکی از روشهای پرداخت است که بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
RIB با دسته چک و با تقاضای از بانک تحویل می شود و برای پرداخت یا برداشت پول از حساب بانکی (واریز حقوق، مجوز برداشت مستقیم قبوض، …) ضروری است.
با گشایش حساب، بانک مبلغ کسری موجودی مجاز (حساب منفی) را مشخص می نماید. کسری موجودی از میزان تعیین شده بیشتر نباید بشودو هزینه آن را باید پرداخت. اگر میزان کسری موجودی از حد مجاز بیشتر شود حساب شما بسته و دسته چک و کارت بانکی باطل می گردد.
فرانس تله کوم شرکتی دولتی است و مدیریت تلفن، تلکس،فاکس و اینترنت را بر عهده دارد.
بخش تلفن از سال ١٩٩٨خصوصی سازی و رقابتی شده است. غیر از فرانس تله کوم موسسات دیگری نیز اشتراکهای تلفنی برقرار می کنند: سژتل (شماره تلفن ٧)، تله کوم (شماره تلفن ٩). شرایط و قیمتهای اشتراک را با دقت توجه نمایید که در نهایت هزینه ها شما را غافلگیر نکند.
در فرانسه، شماره تلفن ۱۰ رقمی است و دو عدد اول کد منطقه جغرافیایی مربوطه می باشد.
کد برقراری ارتباط تلفنی از فرانسه به خارج از این کشور ۰۰ و پیش شماره کشور مورد نظر می باشد.
برای برقراری تماس از خارج با فرانسه باید پیش شماره ۰۰۳۳ و بعد شماره مورد نظر باحذف ۰ اول را گرفت.
در اکثر معابر عمومی فرانسه کابین های تلفن سکه ای (که در حال برچیده شدن هستند) و همچنین کابین های تلفن کارتی وجود دارد. برای تهیه کارت تلفن می توان به پست ، دفاتر سیگار فروشی، ایستگاههای قطار و متروی پاریس مراجعه نمود. قیمت کارتهای تلفن ۵۰ واحدی حدود هفت یورو می باشد. همچنین برای تماس با بعضی از کشورها می توان از کارتهای پیش خرید استفاده نمود.
اشتراک تلفن خانگی در فرانسه با مراجعه به دفتر فرانس تله کوم منطقه محل سکونت و ارایه درخواست انجام می شود. شما همچنین می توانید از تلفن استیجاری نیز استفاده نمایید. حق اشتراک (آبونمان) تلفن در سراسر فرانسه یکسان و ۱۱ یورو در ماه می باشد.
روش ارتباطی دیگری در فرانسه به نام مینیتل وجود دارد که دستگاهی است اختصاصی فرانسه می باشد و علیرغم ظهور اینترنت که در حال جایگزین شدن آن می باشد، هنوز مورد استفاده بسیاری از مردم می باشد. مینیتل دسترسی شخصی به بانکهای اطلاعاتی ، مراجعه به راهنمای تلفن فرانسه و راهنمای تلفن بعضی کشورها و خدمات متعدد دیگری را نظیر رزروهای مختلف ، اطلاعات کاربردی ، کاتالوگها و خرید از راه دور را ممکن می سازد. درخواست مینیتل همزمان با درخواست تلفن صورت می گیرد. که مدلهای مختلف رایگان و پرداختی را دارا می باشد.
در فرانسه سه موسسه بازار تلفن همراه را در اختیار دارند. آورانژ (فرانس تله کوم)، SFR و بویوگ که اشترکها و تعرفه های متعددی (میزان تماس رایگان، انواع بدون اشتراک، تلفن کارتی، …) را ارائه می نمایند. در هر منطقه به عملکرد موثر هر یک از شرکت ها توجه نمایید و سپس بر اساس نیازهای خود مشترک شوید. اگر با تلفن همراه خود به فرانسه می آیید، از همخوانی آنها با سیستم فرانسوی مطلع شوید.
تنها واحد خدمات رسانی پستی دولتی در فرانسه ، اداره پست می باشد و نماد آن تصویر پرنده ای آبی در زمینه یی زرد می باشد. تعرفه های پستی بر مبنای مسیر، وزن و نحوه ارسال مرسولات محاسبه می شوند.
حدود ۱۷۰۰۰ دفتر پستی در سراسر فرانسه وجود دارد.
خدمات پستی شامل ارسال نامه ها و بسته ها ، خرید تمبر، دریافت مرسولات پستی رستانت، تلگرام، تلفن های عمومی، استفاده رایگان از مینیتل ، ارسال یا دریافت حواله می شوند.
سیستم پستی فرانسه یکی از پیشرفته ترین و قدیمی ترین سیستم های پستی دنیا می باشد. اکثر امور اداری فرانسوی ها از طریق آن صورت می گیرد که از اتلاف وقت شهروندان در رفت و آمد شهری به نحو چشمگیری جلوگیری می کند به طوری که هر فرانسوی در هر هفته حداقل ۳ نامه دریافت می کند.
برگرفته از سایت سفارت فرانسه در تهران
مطالب مرتبط
۱۶ پاسخ برای زندگی روزمره در فرانسه ۳”
پاسخی بنویسید
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید، دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به نوشته ی بالا باشد. اگر حرف دیگری دارید و یا قصد پرسیدن سوال دارید، از قسمت ارتباط با ما استفاده کنید.
1st مارس 2009 در ساعت 2:50 ق.ظ
سلام امین جان. خوبی؟ ممنون ازین اطلاعات مفیدی که در اختیار ما قرار میدی.
من ترم اخر کارشناسی ارشد هنر هستم در ایران و دارم برای فرانسه اقدام میکنم.
نمی دونم بهتره اول یه مستر دو از فرانسه بگیرم یا مستقیم برای دکترا اقدام کنم.
بعضیا میگن اگه قبل از دکترا یه مدرک از فرانسه داشته باشی مثل مستر دو خیلی بهتره.
دلف b1 رو هم گرفته ام. لطفا راهنماییم کن. ممنون
1st مارس 2009 در ساعت 11:04 ق.ظ
یگه حالا جواب ما رو نمیدی ابر مرد خسیسهای فرانسه نه جهان !!!!!!!!
چی کار میکنی ؟
ایرانی ؟
من و سهراب کبیر به زودی در جهان مشهور میشیم !!!!!!!!!!!
از الآن برای دیدن ما وقت بگیر!!!!!!!
نمیدونستی ؟ البته من که بچه مشهور بودم ولی ………….
برای اولین بار درجهان واکسن ضد ویروس …. در دانشگاه علوم پزشکی قم با پشتوانه مالی این دانشگاه به مکبلغ حدود$ ۱۰۰۰ تولید میشه !!!!!!!!!!!
این هزینه تحقیقاتشه !
به محض عملی شدن به دنیا عرضه مبشه تا انسان بدون دغدغه بیماری …. زیست کنه !
دیدی داداش !
حالشو بردی ؟
خسیس خان بگو کجایی من بهت زنگ بزنم
البته این یه شوخی بین من و توئه که سالهاست با هم رفیقیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا علی
1st مارس 2009 در ساعت 11:06 ق.ظ
اصلاحیه
۱- دیگه
۲- مبلغ $۱۰۰۰۰
1st مارس 2009 در ساعت 11:11 ق.ظ
اصلاحیه 😳
۱- دیگه
۲- مبلغ $۱۰۰۰۰
2nd مارس 2009 در ساعت 2:25 ب.ظ
salam agha amin khub hastyn ghushie man dochare ye moshkel shod va hame shomareham hazf shodan mamnun misham age mojadadan shomaratun ro baram mail konid mamnun
movazebe khodetun bashin
3rd مارس 2009 در ساعت 1:21 ب.ظ
خیلی چاکریمممممممممممممممممممممم ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗
چرا شو نمیدونم ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗
5th مارس 2009 در ساعت 12:21 ب.ظ
سلام.یک تقاضا دارم که ربطی به مطالبتون نداره.آهنگ سرگشته از حسین قوامی رو میخوام لطفا.ممنون
5th مارس 2009 در ساعت 12:36 ب.ظ
مرسی از امین جان
آقا دقت کردی توی گوگل واژه “امین در فرانسه “بیش از یک میلیون بار سرچ شده
امین جان جهانی شدی ! ! ! “امین در جهان امروز”
موفق باشی
6th مارس 2009 در ساعت 3:24 ق.ظ
با سلام
امکان داره ترجمه آهنگ salut رو که برای دانلود گذاشتی ترجمه اش رو هم در سایت بگذارین. اگه این کار رو بکنید لطف بزرگی به من کردین. ممنون
6th مارس 2009 در ساعت 3:25 ق.ظ
واژه ترجمه اول رو نخونید!!!!!!!!!!!!
8th مارس 2009 در ساعت 10:55 ق.ظ
سلام آقا امین!
بنده هم عاشق سفر و زندگی تو کشورهای خارجی هستم هم عاشق زبان. البته فرانسوی هیچی بلد نیستم. ولی امیدوارم اول انگلیسی رو فول بشم بعد تخصصی برم رو زبانهای دیگه! رشتم مهندسی معماریه ! شنیدم معماری دانشگاه بوزار خیلی معتبره! شاید دکتری اومدیم اونورا! 🙄 خلاصه اینکه دوست دارم باهات بیشتر آشنا بشم! تو وبلاگم لینکت کردم هرچند مخصوص معماریه! ولی خب همه چی به معماری مربوطه! …..آخ وواخ!
5th سپتامبر 2010 در ساعت 12:53 ب.ظ
سلام
خوبی امین
خوب رفتی پشت سرت رو هم نگاه نکردی
بعد ماه رمضان منتظرتیم تشریف بیاری شیرینی بدی
31st اکتبر 2010 در ساعت 3:10 ق.ظ
dadash movazebe khodet bash
19th دسامبر 2010 در ساعت 3:36 ق.ظ
salam
ba tashakor az rahnamai hay faravan ,mikhastam arshade modiriyt mali bekhonam nemidonam kodom shahra in reshte ha ro daran lotfan age emkanesh hast rahnamii konid mamnoon
11th آگوست 2014 در ساعت 5:24 ق.ظ
salam agha amin,binahayat az sitet estefade kardim.man vase sep daram miram paris.mituny etela@o update kony???
mamnoon
13th مارس 2015 در ساعت 2:04 ب.ظ
سلام دوستان
اگه در آزمایشات پزشکی ناقل هپاتیت ب باشه
بهش اجازه ماندن میدن یا باید برگرده؟